Hulzerdijk 9, EEFDE

Deze woning is verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

Eefde - Hulzerdijk 9

BUITEN NABIJ DE STAD!

Compleet gerenoveerde, vrijstaande woonboerderij met royaal bijgebouw en smaakvolle, eenroedige hooiberg. Rijk gedetailleerd woning met o.a. uniek, houten vakwerk achtergevel, gebinten constructie in het zicht, paneeldeuren, hoge plafonds maar bovenal het wooncomfort van anno 2022 met vloerverwarming, volledige isolatie, energielabel A en zonnepanelen.
Compleet woongenot gelijkvloers met slaap- en badkamer en 2e slaap- annex werkkamer, tevens bevinden zich nog 3 (logeer)kamers op de verdieping. Het bijgebouw (ca. 82 m²) is geïsoleerd, voorzien van zolder, doet dienst als garage en werkplaats en laat het hart van menig hobbyist sneller kloppen. De kleurrijke tuin is fraai aangelegd, biedt volop privacy en beschikt over meerdere en zonnige terrassen. Dankzij de ruim 2.500 m² is er naast de siertuin voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zijn er enkele fruitbomen en een schapenweide. Het geheel (zowel binnen als buiten) is tot in de puntjes verzorgd. De uitzichten zijn grandioos over de weilanden naar de lommerrijke omgeving. Op een schitterende locatie, net buiten het dorp Eefde nabij de Hanzestad Zutphen gelegen met directe uitloop naar de natuur en op fietsafstand van alle faciliteiten. Een uniek aanbod.

Begane grond: Entree bij het onderschoor. Ruime, lichte hal met kelderkast. Toilet met wandcloset en fontein. Sfeervolle woonkamer met gashaard, gebinten constructie in het zicht en eikenparketvloer. Woonkeuken met kookeiland, 4-pits inductie kookplaat, (inbouw)afzuigkap, stoomoven, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat, combi-oven en Qooker. Bijkeuken met wasmachine aansluiting, CV-opstelplaats, vlizotrap naar bergzolder en tuindeur. Twee slaapkamers waarvan één in gebruik als werkkamer en één met vaste kast. Badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.
1e Verdieping: Overloop met dakraam en bergruimte. Twee (voorheen drie) ruime slaapkamers met dakraam en één met vaste kasten. Toilet met fontein.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: volledig gerenoveerd 1984. Perceel: 2.570 m². Inhoud: ca. 845 m³. Woonoppervlakte: ca. 192 m²
HR-CV combiketel (2005). Volledig geïsoleerd. Energielabel: A (t/m 07-07-2032). 18 zonnepanelen (ca. 6.000 kWh p.jr.).

lees meer +
€ 1.000.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Hulzerdijk 9 - EEFDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.000.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    192 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2570 m²
  • Inhoud:
    845 m³