Huis verkopen in Diepenheim via makelaar

Uw huis verkopen in Diepenheim


Overweegt u uw huis te verkopen? Beltman Makelaars is het aangewezen kantoor voor de begeleiding bij verkoop van uw woning in Diepenheim. Een betrouwbare en bekende makelaar in Diepenheim en omgeving.
Het team van Beltman Makelaars bestaat uit 4 Register Makelaar Taxateurs. Zij staan allen ingeschreven in het landelijke register. Dagelijks worden zij ondersteund door meerdere, enthousiaste binnendienst medewerkers.

Ruim 400 recensies met een dikke 9+


Meer dan 400 verkopers gingen u voor met een gemiddelde waardering boven de 9!
Bekijk alle lovende recensies van Beltman op Funda.
Wilt u het zelf ervaren? Vraag gratis en vrijblijvend een afspraak en ontvang een waardebepaling van uw huis.

Waarom een makelaar?

Uiteraard kunt u zelf ook uw woning verkopen, maar samen kunnen wij het beter. Met een optimale presentatie, het landelijke NVM netwerk en de vermelding op funda.nl staat u op het grootste woningplatform van Nederland. Hiernaast beschikken wij over de nodige bouwkundige en juridische kennis, hetgeen van doorslaggevend belang kan zijn bij de verkoop. Uiteraard zijn wij sowieso 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Een geruststellende samenwerking.

Wat doet de makelaar?


Allereerst starten wij met een gedegen advies: wat is de verwachte opbrengst en een advies vraagprijs. Hierna bepalen wij (in overleg) de verkoopstrategie. Er zal een uitgebreide woningpresentatie worden opgemaakt met o.a. complete fotoreportage (inclusief eventuele hoogte-, drone- en/of 360 graden foto's), NEN 2580 meetrapport, plattegronden, video en huisgebonden informatiebrochure. Met deze informatie kan er een complete online aanmelding komen op o.a. onze eigen website en funda.nl (alsmede het informeren van onze en bij collega NVM makelaar ingeschreven zoekers).

Mag ik zelf de bezichtiging verzorgen?


Ja, dit mag bij ons. Dit noemen wij het Zelf met Service pakket (verkopen tegen een gereduceerd tarief). Bij ons full-service pakket verzorgen wij ook alle bezichtigingen met kandidaten. Overwegend spreekt dit de kandidaten het meeste aan, dan kunnen zij 'zonder blad voor hun mond' door het huis lopen. Na een bezichtiging krijgt iedere verkoper direct een terugkoppeling en houden wij een vinger aan de pols bij de kandidaten.

Wat kost een makelaar?


Als verkoper schakelt u een makelaar in om uw belangen te behartigen. Hiervoor sturen wij dan ook na een succesvolle verkoop een courtage nota welke bij de notaris met de opbrengst van de woning wordt verrekend. De kosten hangen af van de gewenste werkzaamheden (deeldiensten zijn bespreekbaar) en de verwachte opbrengst. Tijdens een vrijblijvende waardebepaling krijgt u van ons een aanpak en voorwaarden met bijbehorend kostenoverzicht (uiteraard keurig inclusief 21% BTW).

Makelaar voor de Salland/ Twente


Met 2 vestiging bedient Beltman Makelaars een breed werkgebied aan de Noordkant van Gelderland (Achterhoek) en onderin Overijssel. De vestiging in Lochem voor de gemeente Lochem en de vestiging in Borculo voor de gemeente Berkelland.
Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de woningmarkt (waaronder nieuwbouw, bestaande bouw, woonboerderij, bungalow, starterswoning, enz.) Met meerdere dorpen en een groot buitengebied een veelzijdig werkgebied, onze dagelijkse passie.

NVM betekent kwaliteit


Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding, houdt zich aan de erecode en voldoet aan de jaarlijks educatieverplichting. Daarnaast beschikt een NVM lid over een juridische dienst, exclusieve marketingtools en een unieke woningtransactie database. Een meerwaarde voor iedere verkoper.