Huis verkopen in Harfsen via makelaar

Stap 1: Bel 0573-432 432 voor een vrijblijbende kennismaking

Wij noemen dit een waardebepaling. Hierbij nemen wij de woning van binnen en buiten op en geven een advies inzake de marktwaarde en vraagprijs. Tevens kunnen wij onder het genot van een kop koffie de kosten van een makelaar bespreken, alsmede de werkzaamheden. Kosten en werkzaamheden zijn in overleg te bepalen.

Uw huis verkopen in Harfsen

Overweegt u uw huis te verkopen? Beltman Makelaars is het aangewezen kantoor voor de begeleiding bij verkoop van uw woning in Harfsen. Een betrouwbare en bekende makelaar in Harfsen en omgeving.
Dankzij onze centrale ligging in het stadscentrum van Lochem is het kantoor goed bereikbaar en laagdrempelig. Er staat altijd een kop koffie klaar. 
Het team van Beltman Makelaars bestaat uit 3 Register Makelaar Taxateurs. Zij staan allen ingeschreven in het landelijke register (https://www.nrvt.nl/vind-een-taxateur). Dagelijks worden zij ondersteund door meerdere, enthousiaste binnendienst medewerkers. 

Waarom een makelaar?

Uiteraard kunt u zelf ook uw woning verkopen, maar samen kunnen wij het beter. Met een optimale presentatie, het landelijke NVM netwerk en de vermelding op funda.nl staat u op het grootste woningplatform van Nederland. Hiernaast beschikken wij over de nodige bouwkundige en juridische kennis, hetgeen van doorslaggevend belang kan zijn bij de verkoop. Uiteraard zijn wij sowieso 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Een geruststellende samenwerking. 

Wat doet de makelaar?

Allereerst starten wij met een gedegen advies: wat is de verwachte opbrengst en een advies vraagprijs. Hierna bepalen wij (in overleg) de verkoopstrategie. Er zal een uitgebreide woningpresentatie worden opgemaakt met o.a. complete fotoreportage (inclusief eventuele hoogte-, drone- en/of 360 graden foto's), NEN 2580 meetrapport, plattegronden, video en huisgebonden informatiebrochure. Met deze informatie kan er een complete online aanmelding komen op o.a. onze eigen website en funda.nl (alsmede het informeren van onze en bij collega NVM makelaar ingeschreven zoekers).  

Mag ikzelf de bezichtiging verzorgen?

Ja, dit mag bij ons. Dit noemen wij het Zelf met Service pakket (verkopen tegen een gereduceerd tarief). Bij ons fullservice pakket verzorgen wij ook alle bezichtigingen met kandidaten. Overwegend spreekt dit de kandidaten het meeste aan, dan kunnen zij 'zonder blad voor hun mond' door het huis lopen. Na een bezichtiging krijgt iedere verkoper direct een terugkoppeling en houden wij een vinger aan de pols bij de kandidaten. 

Wat kost een makelaar?

Als verkoper schakelt u een makelaar in om uw belangen te behartigen. Hiervoor sturen wij dan ook na een succesvolle verkoop een courtage nota welke bij de notaris met de opbrengst van de woning wordt verrekend. De kosten hangen af van de gewenste werkzaamheden (deeldiensten zijn bespreekbaar) en de verwachte opbrengst. Tijdens een vrijblijvende waardebepaling krijgt u van ons een aanpak&voorwaarden met bijbehorend kostenoverzicht (uiteraard keurig inclusief 21%BTW).

Makelaar voor de Achterhoek

Met 2 vestiging bedient Beltman Makelaars een breed werkgebied aan de Noordkant van Gelderland/ De Achterhoek. De vestiging in Lochem voor de gemeente Lochem en de vestiging in Borculo voor de gemeente Berkelland. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de woningmarkt (waaronder nieuwbouw, bestaande bouw, woonboerderij, bungalow, starterswoning, enz.) Met meerdere dorpen en een groot buitengebied een veelzijdig werkgebied, onze dagelijkse passie.

NVM betekent kwaliteit

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding, houdt zich aan de erecode en voldoet aan de jaarlijks educatieverplichting. Daarnaast beschikt een NVM lid over een juridische dienst, exclusieve marketingtools en een unieke woningtransactie database. Een meerwaarde voor iedere verkoper.

Zij gingen u voor


Bremweg 13
Braakhekkeweg 13
Deventerdijk 10 H104 
Deventerdijk 10 H147
Het Hazenveld 4
Het Hazenveld 30
Hulstweg 9
Lochemseweg 94
Lochemseweg 151
Lochemseweg 118
Oude Larenseweg 111
Zonnedauw 22