Lochemseweg 94, HARFSEN

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

CHARMANT BUITEN WONEN!
Een aansprekende woonboerderij uit begin 20e eeuw met zowel een stenen- als een houten schuur. Half riet gedekt en mede dankzij de originele luiken een smaakvolle boerderij. Intern gedateerd conform de renovatie van eind jaren 70, maar dit biedt u de kans om uw eigen stempel te drukken op deze liefelijke woning. Wenst u een slaap- en badkamer gelijkvloers, of juist een extra werk- en/of speelkamer? Realiseer uw eigen wensen. Vanuit de woonkamer kijkt u fraai over uw eigen perceel. Maar liefst 7.500 m² eigen grond rondom, welke in 2022 nieuw is aangelegd met rondom meerdere zitjes, een groot (speel)gazon, bloemenweide en weiland voor uw paard of ander kleinvee. De achtertuin biedt veel privacy en is ideaal op het zuidwesten gesitueerd. Het echte buitenleven met de gezelligheid van een buurt en op nog geen kilometer van de dorpskern van Harfsen gelegen. Er is een directe busverbinding naar Deventer CS en in nog geen 10 autominuten bent u bij de snelweg A1.

Perceel
Aan een rustige zijtak van de Lochemseweg met volop parkeer mogelijkheden op eigen terrein. Achter de Douglas hekken ontwaard zich een waar paradijs met enkele, oude boomopstanden en een groot, uitgestrekt gazon welke overgaat in een bloemenweide. Ruimtelijk en vrij.

Indeling
Onderverdieping: Middels luik vanuit het kantoor te bereiken provisiekelder (ca. 6 m²).
Begane grond: Hal met vaste kasten. Binnenhal met trapopgang. Tuingerichte woonkamer in voormalig deel met grote glazen pui, gebinten constructie in het zicht en houten vloerdelen. Compacte, eenvoudige keuken. Ruime bijkeuken annex zij ingang. Toilet met fontein. Twee bergingen (voormalig douchecel en toilet). Werkkamer. Slaap- annex aterlier aan de voorzijde.
1e Verdieping: Bordestrap naar de 1e verdieping. Bergruimte op de hilde vanaf het bordes te bereiken.
Overloop met wasmachine- en drogeraansluiting. Drie slaapkamers waarvan één tweepersoonsslaapkamer met Frans balkon en vaste kastenwand. Gedateerde badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Kenmerken
Bouwjaar: 1910. Perceel: 7.515 m². Inhoud: ca. 730 m³. Woonoppervlakte: ca. 186 m².
Intergas HR-CV combiketel (2012). Dak- en gedeeltelijk muur-, vloer- en glasisolatie. Energielabel: D.

lees meer +
€ 700.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Lochemseweg 94 - HARFSEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 700.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1910
  • Woonoppervlakte:
    186 m²
  • Perceeloppervlakte:
    7515 m²
  • Inhoud:
    730 m³