Verhuiscoach op maat

Meteen het juiste adres

Beltman Makelaars begeleidt een verkoop, maar niet de verhuizing. Heeft u hierbij hulp nodig, dan raden wij aan om eens in contact te treden met Verhuiscoach op maat.
Jose Braakhekke begeleidt eigenaren in het verhuisproces, van ondersteuning tot handjes, zij regelt passende hulp.

Een verhuizing is geen alledaagse gebeurtenis. Het kan stressvol zijn of misschien ontbreekt het u gewoon aan tijd. Misschien is uw partner ziek en heeft u wat extra hulp nodig.
In deze situaties biedt Verhuiscoach op Maat een helpende hand. Of het nu gaat om het plannen van wat er allemaal in uw nieuwe woning past, wat er mee kan en wat niet, of zelfs de volledige verhuizing, wij staan voor u klaar.

We begrijpen dat elke verhuizing uniek is, daarom bieden wij pakketten op maat aan die perfect aansluiten bij uw behoeften. Naast onze pakketten bieden wij ook de mogelijkheid om ons op uurbasis in te huren. Op die manier kunt u onze hulp precies afstemmen op wat u nodig heeft. Bovendien hebben we uitstekende connecties met verhuisbedrijven, klusbedrijven en schilders. Dit betekent dat we u niet alleen kunnen helpen met het organiseren van uw verhuizing, maar ook met eventuele klussen die hierbij komen kijken. Tijdens ons kosteloze intakegesprek nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken wat het beste bij u past. Of u nu behoefte heeft aan advies over het inpakken van dozen, het regelen van transport of het plannen van de hele verhuizing, wij zijn er om u te ondersteunen.
Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek.
Wij staan klaar om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen.