Wij stellen u graag voor

...aan Team Beltman Makelaars

Lochem in beeld: https://www.youtube.com/watch?v=hdzBJK269Ko
 
Berkelland in beeld: https://www.youtube.com/watch?v=n5c0Ythqs-s


Rico van Ark

Register Makelaar-Taxateur/ Directeur Lochem

Sinds het voorjaar van 1998 werk ik met veel plezier bij Beltman Makelaars. In die tijd begonnen als assistent makelaar, maar inmiddels al 20 jaar als beëdigd NVM makelaar. Erg leuk werk waarbij het intermenselijk contact door mij het meest wordt gewaardeerd.

Rinze Addink

Register Makelaar-Taxateur/ Directeur Lochem

Enthousiaste, sportieve, familieman en makelaar met een buitengewoon grote passie voor huizen. De juiste man voor begeleiding in uw woon carrière.

Roderik Geltink

Register Makelaar-Taxateur/ Directeur Berkelland

Samen met mijn vrouw Marjolein en dochters Linde en Meike woon ik in het Achterhoekse stadje Borculo. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, daarnaast fiets ik graag. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van Beltman Makelaars Berkelland. Een mooie uitdaging waar ik nog geen moment spijt van heb.

Nancy Boekelman

Register Makelaar-Taxateur

Ik ben geboren in het westen, maar ondertussen alweer ruim 15 jaar woonachtig in het mooie Lochem. Met veel plezier maak ik deel uit van het gezellige en hechte team van Beltman Makelaars. In mijn vrije tijd geniet ik van de prachtige, bosrijke en weidse omgeving tijdens het wandelen met mijn teckel of een ronde op de golfbaan.

Patricia Leusink-Smelt

Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT'er)

Patricia versterkt vanaf de zomer 2023 kantoor Berkelland en kan met haar styling achtergrond verkopers bijstaan in het presentatie proces. Daarnaast ondersteunt zij Roderik in de buitendienst.
Woonachtig in het fraaie buitengebied tussen Borculo en Barchem.

Anne van der Molen

Medewerkster binnendienst

Waarmee kan ik u helpen? Is een veel uitgesproken zin binnen mijn werk bij Beltman Makelaars. Ik ben enthousiast en een echt gezelligheidsmens. Met borrelen, spelletjes en familiebezoekjes kom ik mijn vrije tijd wel door! Geboren in het Westen maar helemaal gewend in het Oosten.

Carine Heuitink

Medewerkster binnendienst

Een Borculose duizendpoot! Een warme telefoonstem en binding met de klanten en makelaardij. Zij ondersteunt Roderik vanuit kantoor in volle breedte van het vak.

Jeannet van Ark

Medewerkster binnendienst

Ik ben getrouwd met Rico en ons gezin bestaat uit twee zonen Joost en Bram, ook hoort labrador Saar bij ons gezin. Het is hier fijn wonen en de omgeving is prachtig. Ik ondersteun ons kantoor waar ik kan. Met ons leuke en enthousiaste team is het iedere dag weer een feest.

Doron Hakvoort

Medewerker binnendienst

Ik ben hier begonnen als stagiar en dat beviel zo goed dat ik nu het team mag versterken op de zaterdagen en in de vakantieperiodes. Zelf ben ik geboren en getogen in Borculo waar ik nog lang niet weg wil. Kortom zit hier helemaal op mijn plek in de prachtige achterhoek.

Kimberley Berfelo

Stagiair

De goedlachse Achterhoekse meid van begin 20 die het schooljaar 2023/ 2024 stage mag lopen bij Beltman Makelaars. Met enthousiasme loopt zij mee met zowel de binnen- als buitendienst.
Hopelijk een leervol jaar.

Gerrit Hazewinkel

Borden(man) Lochem

Gerrit Hazewinkel is gepensioneerd rijschoolhouder en kent de gehele regio uit zijn hoofd. Een gezellige man die niet van stilzitten houdt. Hij beheert en plaatst alle 'te koop en 'verkocht' borden bij de woningen.

Henk Bisperink

Borden(man) Berkelland

Henk verzorgt het plaatsen van alle te koop en verkocht borden voor de vestiging Berkelland.