Verkoop Klaar Service

Uw huis verkoop klaar met een Beltman makelaar

Zonder tijdsdruk uw woning verkoop klaar.

Speelt u al langer met het idee om te verhuizen? Op het moment dat u het perfecte huis heeft gevonden, kan het snel gaan. U bent enthousiast na een bezichtiging, het bod wordt geaccepteerd en voor u het weet, tekent u de papieren voor uw nieuwe thuis. En dan ineens beseft u dat uw huidige woning nog in de verkoop moet! Om dit proces wat gemakkelijker te maken voor u, bieden we onze unieke Verkoopklaar service aan.

Bij deze service wordt de eerste fase van een woning verkoop voorbereid. Zodoende kunt u in alle rust opruimen, foto’s, energielabel, meetrapport etc. laten maken. Het verkoopdossier staat start klaar. Op het door u gewenste moment kunnen wij de verkoop openbaar opstarten, al binnen 1 dag en zonder stress. Met als voordeel dat u zich zorgeloos kunt richten op uw nieuwe woning. Wij bieden deze service aan, exclusief en zonder kosten vooraf.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Bij het verkopen van een huis hoort een aantal stappen. Door gebruik te maken van onze Verkoopklaar service doorloopt u de helft van deze stappen al in een vroeg stadium, in alle rust en zonder tijdsdruk. Dit hoeft u dus allemaal niet meer te doen op het moment dat u een andere woning koopt of huurt. Dan bent u immers al druk genoeg met al het regelwerk dat daar bij komt kijken.

Woning verkoop klaar service stappenplan

Neem contact met ons op!