Makelaar Berkelland

Roderik Geltink

Vanaf oktober 2019 open ik mijn eigen vestiging Beltman Makelaars Berkelland aan het Muraltplein 26 in Borculo.
Een droom die uitkomt.

Al bijna 20 jaar ben ik actief in de makelaardij en heb bij enkele, grotere kantoren in de regio gewerkt. Echter heb ik in deze periode gemerkt dat lokale bekendheid een zeer belangrijke rol speelt in de makelaardij. Een makelaar moet weten wat er speelt.
Op deze wijze kan hij of zij het beste advies geven voor de ver- of aankoop van een woning.

Ik ben dan ook super blij om in mijn eigen gemeente te mogen makelen. Ik woon met mijn gezin in Borculo, de plek waar wij dagelijks naar school gaan, sporten en betrokken zijn in het verenigingsleven. Met roots in Barchem en Laren, en de schoonfamilie in Eibergen een centrale ligging in de Achterhoek.
Goed wonen, dat doen wij dagelijks.

Beltman Makelaars is reeds een begrip in de gemeente Lochem en begon steeds meer voeten aan de grond te krijgen in de gemeente Berkelland. Een kantoor dat ik heb leren kennen als persoonlijk en zeer betrokken. Een nuchtere, Achterhoekse kijk op zaken en gezonde menatliteit. In mijn ogen uitstekend aansluitend bij de gemeente Berkelland. Met deze samenwerking bieden wij onze klanten een perfect fundament. Ook benieuwd geworden naar ons verhaal.  

Bel voor een vrijblijvende kennismaking en zie wat ik voor jullie kan betekenen.