Henriette Polaklaan 27, ZUTPHEN

ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKKEN IN LEESTEN!

Vrijstaande, onder architectuur gebouwde villa met inpandige garage, stenen tuinschuur en eigen oprit. Tuingericht wonen met heerlijke leefruimte op de begane grond, slaap- en badkamer (of gastenruimte) op de begane grond en 3 extra (slaap)kamers en een 2e badkamer op de verdieping. Comfortabel wonen met overzichtelijke lasten dankzij volledige isolatie, vloerverwarming en 24 zonnepanelen. De gezinswoning is voorop het perceel gesitueerd waardoor u een royale achtertuin overhoud. De achtertuin is schitterend aangelegd en biedt volop privacy en loopt af richting het water de ´Overhoekse Laak’. Een grandioze tuin met meerdere zitjes en speels hoogte verschil. Gelegen in een autoluw hofje aan de rand van Leesten tussen Zutphen en Warnsveld. De binnenstad van Zutphen met al haar voorzieningen en gezellige terrassen is op fietsafstand. Ook het winkelcentrum, ziekenhuis, scholen en sport zijn nabij.

Aan de voorzijde meerdere mogelijkheden om uw auto’s op eigen terrein bij huis te parkeren.
Het perceel is maar liefst 728 m² groot en is gelegen aan het water waardoor u veel privacy heeft.
Fraai aangelegd met meerdere terrassen voor altijd een zon- of schaduwplekje.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met fontein. Woonkamer met ingebouwde gashaard. Open keuken met 4-pits gas kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Slaapkamer met badkamer. Badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel, elektrische vloerverwarming en design radiator. Tussenhal. Inpandige garage met (deels) vloerverwarming, wasmachine- en drogeraansluiting, Cv ketel, tuindeur en openslaande deuren. De begane grond is voorzien van een massief hardhouten parketvloer (guatambu).

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle voorzien van een laminaatvloer. Ruime badkamer met douche, Sun shower, wastafelmeubel, elektrische vloerverwarming en design radiator. Separaat toilet.

2e Verdieping: Royale bergzolder van 28 m² middels vlizotrap te bereiken.

Bouwjaar: 1996. Perceel: 728 m². Inhoud: ca. 610 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Verwarming: Intergas (2007).
Isolatie: Volledig. Energielabel: A. Zonnepanelen: 24 stuks.

lees meer +
€ 600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Henriette Polaklaan 27 - ZUTPHEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    130 m²
  • Perceeloppervlakte:
    728 m²
  • Inhoud:
    610 m³