Deventerweg 40, ZUTPHEN

Deventerweg 40 - Zutphen

AUTHENTIEK EN LUXE HERENHUIS!

Karakteristiek, beeldbepalend halfvrijstaand herenhuis met souterrain, stadstuin, zij-tuin, zonnepanelen en separate garage. De woning is in circa 1909 gebouwd en bevat nog veel originele Art-Déco elementen. De voor- en achtergevel herinneren u eraan dat deze woning een eeuw oud is maar dat zult u verder aan het interieur, op de authentieke details als suite deuren, hoge plafonds, granito vloeren, paneeldeuren en glas-in-lood na, niet ontdekken! Ieder vertrek is een streling voor het oog! De woning is ideaal geschikt voor bijvoorbeeld wonen en werken aan huis of geschikt voor (grote) gezinnen, met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. De compacte buitenplaats is volledig geplaveid en is gesitueerd op het zuidoosten. In dynamische omgeving gelegen met de binnenstad binnen loop-/fietsbereik. Het openbaarvervoer en (basis)scholen bevinden zich om de hoek.

Een unieke kans om trotse eigenaar te worden van deze prachtige woning!

Indeling:
Begane grond: Entree is te bereiken via statige trap in de voortuin. Ruime hal welke is voorzien van een granito vloer, lambrisering, hoge plafonds en voldoende garderoberuimte. Modern toilet met fontein. Toegang tot de kelder. Via suitedeuren zijn de woon- en eetkamer te bereiken. De woonkamer is voorzien van een erker, schouw, inbouwkasten en schuifdeuren naar het terras. De eetkamer is ook voorzien van erker en schouw en is gelegen aan de straatzijde.
De moderne keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, boiler en tuindeur naar de sfeervolle stadstuin. De gehele begane grond is voorzien van prachtig lichtinval en hoge plafonds.
1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers met elk eigen balkon en waarvan twee ruime slaapkamers ruim met vaste kasten. Badkamer voorzien van ligbad, dubbel wastafelmeubel, douchecabine, bidet en 2e toilet.
2e verdieping: Overloop. Berging met CV opstelplaats. Twee lichte slaapkamers beide met dakkapel en één met een vaste kast. 2e badkamer met douche, wastafel en 3e toilet.
3e verdieping: via luik te bereiken bergzolder.
Souterrain: Woonhuis geheel onderkelderd, zowel via binnen als buiten te bereiken. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. Hal. 4e toilet met fontein. Grote (praktijk)ruimte voorzien van keukenblok. De ruimte kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

Bouwjaar: 1909. Perceel: 196 m². Inhoud: ca. 936 m³. Woonoppervlakte: ca. 227 m². Verwarming: HR-CV ATAG combiketel (2010).
Isolatie: Dak en gedeeltelijk glas. Energielabel: E. Zonnepanelen: 12 stuks.

lees meer +
€ 595.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Deventerweg 40 - ZUTPHEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1909
  • Woonoppervlakte:
    227 m²
  • Perceeloppervlakte:
    196 m²
  • Inhoud:
    936 m³