de Jongstraat 57, VORDEN

PENTHOUSE NABIJ DE NATUUR EN HET CENTRUM
4-kamer penthouse op de 3e verdieping met een berging en twee parkeerplaatsen (met laadpaal) in de kelder. Gelegen in het appartementencomplex ‘De Vordense Beek’, gebouwd onder architectuur in 2005 met een luxe uitstraling, optimale isolatie en een hoop ruimte en comfort. Het penthouse is voorzien van een ruime en lichte living met een open keuken, studeerkamer en twee slaap- en badkamers. Zeer ruim met maar liefst 150 m² woonoppervlakte. Dankzij de vele ramen komt er veel daglicht binnen.
Het ruime balkon biedt een prachtig uitzicht. In de gemeenschappelijke tuin kunt u genieten van het zonnetje en het uitzicht. Gelegen aan de Baakse Beek en naast landgoed Hackfort, waar u een prachtige wandeling kunt maken. Op loopafstand van het centrum van Vorden waar u divers winkelaanbod, horeca en diverse supermarkten kunt vinden. Vorden heeft een rijk aanbod aan wandel- en fietstochten door de natuur. Met het openbaar vervoer (NS station Vorden) bent u zo in de Hanzestad Zutphen.

INDELING
Onderverdieping: Ruime parkeerkelder. Dubbele parkeerplaats met oplaadpunt voor een elektrische auto. Ruime berging met elektra.

Begane grond: Gezamenlijke entree met bellentableau, videofoon, brievenbussen, trapopgang en lift.

3e Verdieping: Hal. Toilet met wandcloset en fontein.
Lichte woonkamer met studeerkamer (slaapkamer mogelijk) en openslaande deuren naar het balkon. Open, U-vormige keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Twee slaapkamers beide met eigen badkamer en één met vaste kast. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafelmeubel en wandcloset. Tweede badkamer met douche en wastafel. Berging annex bijkeuken met wasmachineaansluiting en CV opstelling.

De slaap- en woonkamer zijn voorzien van een airco.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2005 Inhoud: ca. 540 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m². Verwarming: Nefit HR CV (2019).
Isolatie: Volledig. Energielabel: A. VvE kosten: € 276,39,- per maand. Bijzonderheden: Zonnepanelen (ten behoeve van gemeenschappelijke ruimte) & oplaadpunt voor een elektrische auto.

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Brochure downloaden
de Jongstraat 57 - VORDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Inhoud:
    541 m³