Van Tuyll van Serooskerkenweg 2, RUURLO

Ruurlo - Van Tuyll van Serooskerkenweg 2a

FIJN WONEN AAN RAND VAN ACHTERHOEKS DORP

Aan het begin van een doodlopende weg aan de rand van het dorp Ruurlo ligt dit vrijstaande uitgebouwde huis met carport, aangebouwde berging en geweldige achtertuin direct gelegen aan het buitengebied waar optimaal genoten kan worden van het vrije buitenleven. Achterin de tuin staat nog een royale berging met een grondwaterpomp.

Het huis verkeert in goede staat van onderhoud, is volledig geïsoleerd en in 2016 zijn er 11 zonnepanelen geplaatst. De voormalige aangebouwde ruime stenen garage is omgeturnd tot een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als kantoor-/werk-/atelierruimte, maar een grote speelkamer voor de kinderen of levensloopbestendig wonen kan natuurlijk ook.

Het Achterhoekse dorp Ruurlo kent een fraai buitengebied met uitgestrekte bossen en coulisselandschap, kastelen en landgoederen direct toegankelijk via een bospad vrijwel naast de woning. In het centrum van het dorp is een diversiteit aan winkels waaronder drie supermarkten te vinden, zijn er scholen en openbaar vervoer met bus-/ en treinstation.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, trapkast, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Meterkast met uitgebreide moderne schakelkast en glasvezelaansluiting. Woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen, de vloer is belegd met essen planken en via de schuifpui is het terras en de royale achtertuin te bereiken.
De op maat gemaakte half open keuken (die middels een schuifdeur is af te sluiten van de woonkamer) is gesitueerd in de aanbouw en is voorzien van een moderne keukeninrichting met natuurstenen werkblad en voorzien van inbouwapparatuur: inductie kooktoestel, afzuigkap, oven, koelkast met nul graden zone van 3 laden, vaatwasser en quooker. De vloer is voorzien van een behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de keuken is ook de achtertuin te bereiken.
Bijkeuken/achter hal met vaste kast en aansluitingen ten behoeve van het witgoed. Via de bijkeuken is de ruime multifunctionele kamer te bereiken. Deze kamer heeft een eigen buitendeur en de lichtkoepel zorgt, naast de ramen in voor-/ en achtergevel, voor extra lichtinval. Deze fijne extra kamer is voorzien van muur-/dakisolatie, isolerend glas, elektra, water en data aansluiting.
De gehele begane grond is (m.u.v. de voordeur) voorzien van rolluiken.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast en Velux-dakraam voorzien van screen.
3 goed bemeten slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met vaste kast en 1 slaapkamerraam voorzien van screen en slaapkamerraam van een rolluik. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste wastafel.
Goed verzorgde badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met vaste wastafel, het aanwezige raam is voorzien van een screen. Er is een separate toiletruimte aanwezig met modern hangcloset en wasfontein.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare voorzolder met veel bergruimte en opstelling van HR-combiketel.
4e slaapkamer met cv-radiator, vaste kastenwand, aan weerszijden knieschotten met bergruimte en op deze verdieping zijn 2 grote dakramen aanwezig.

Bouwjaar: 1985. Perceel: 645 m². Inhoud: ca. 601 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 20 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 33 m². Externe bergruimte: ca. 15 m². Verwarming: Intergas HR Combi, bouwjaar 2022. Zonnepanelen: 11 stuks (2016) Isolatie: volledig geïsoleerd en isolerend glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 539.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Van Tuyll van Serooskerkenweg 2 a - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 539.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    645 m²
  • Inhoud:
    601 m³