Stationsstraat 2, RUURLO

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Ruurlo - Stationsstraat 2

HISTORISCH WONEN OP MARKANTE PLEK

Wonen op een markante plek in het centrum van Ruurlo in een volumineuze en sfeervolle half-vrijstaande woning? Dat kan! In deze authentieke woning met een rijk verleden.

Deze woning ademt één en al sfeer, is met veel zorg bewoond en onderhouden, is gerenoveerd/gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd met behoud van de authentieke en karakteristieke elementen. Het perceel is royaal en is 665 m² groot. Naast de woning staat een flinke garage uitgevoerd in spouwmuren en met zolder.

Deze unieke woning moet u van binnen en buiten beleven en is zeer zeker een bezichtiging waard!

Indeling:

Begane grond:
Entree, sfeervolle hal met authentieke tegels, karakteristieke lambrisering met kraaldelen, paneeldeuren en hoge balkenplafond met kraaldelen. Woonkamer met fraaie parket vloer, schouw met rookkanaal geschikt voor houtkachel. De hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval waardoor er een aangename leefruimte is ontstaan. Woonkeuken met fraaie inrichting waaronder estriken vloer, lambrisering met kraaldelen, balken plafond, authentieke schouw en keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich de praktische bijkeuken met werkblad voorzien van spoelbak. Tevens zijn hier de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger aanwezig. Vanuit de keuken is de provisiekelder bereikbaar. Toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Eetkamer met natuurstenen schouw en via openslaande deuren is de serre bereikbaar. In de serre kunt u volop van de tuin genieten, door de tuindeur is de tuin te bereiken. Studeerkamer.
In het voormalig koetshuis is gastenverblijf gerealiseerd met eigen badkamer voorzien van inloopdouche voorzien van stortkop, vaste wastafel en hangcloset. Begane grond vloer is deels voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
Sfeervolle vloeren van Belgisch hardsteen in eetkamer, serre, studieruimte en koetshuis.

1e verdieping:
Ruime overloop met relaxhoek met Velux-dakraam. 3 royale slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van vaste kasten. Complete badkamer met douche met stortkop, whirlpool, hangcloset, badkamermeubel met vaste wastafel, designradiator, radio en comfortabele vloerverwarming.
Tevens is er op deze verdieping een bergzolder aanwezig.

Bouwjaar: 1810. Inhoud: ca. 897 m³. Woonoppervlakte: ca. 213 m². Externe bergruimte: ca. 60 m². HR CV-ketel (bouwjaar:2004). Isolatie: grotendeels vloerisolatie, muur-/dakisolatie en isolerende beglazing. Energielabel: C.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Stationsstraat 2 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1810
  • Woonoppervlakte:
    213 m²
  • Perceeloppervlakte:
    665 m²
  • Inhoud:
    897 m³