Loolaan 23, RUURLO

COMFORTABELE TWEEKAPPER MET AANGEBOUWDE GARAGE EN CARPORT
Goed onderhouden tweekapper met aangebouwde en geïsoleerde garage met dubbele deuren, carport, tuinhuis/schuur en keurige aangelegde achtertuin.
Deze comfortabele woning is gelegen in de populaire, rustige en ruim opgezette woonwijk Het Loo tussen het dorpscentrum en bosrijke buitengebied van het Achterhoekse dorp Ruurlo.
Het treinstation, sportvelden, zwembad en scholen liggen binnen handbereik.
Kortom: aangenaam wonen in dit fijne dorp en mooie woonwijk!

PERCEEL
Aan de voorzijde van het perceel een ruime, geheel bestrate oprit met carport met parkeermogelijkheden voor 2 auto’s.
De voortuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd, aan de voorgevel ligt een keurige bestrating, verder is er siergrind, een buxusbol en keurig aangelegde border met onder andere een sierboom.
In de achtertuin is een keurig groot terras aangelegd, een onderhoudsvriendelijk overdekt terras aan de achtergevel van de woning aanwezig en in de tuin staat een gezellig houten tuinhuis/schuur.
Verder een mooie groene grasmat en fraaie aangelegde borders met kleurige planten, struiken en een boom in de hoek van de tuin.

INDELING
Begane grond: Entree, hal, toiletruimte met hangcloset en wasfontein. Meterkast met moderne groepen en glasvezelaansluiting.
Straatgerichte woonkamer en tuingerichte half open keuken met eethoek en in lichte kleurstelling en hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Tevens is er vanuit de hal de aangebouwde garage te bereiken, deze is voorzien van en lichtkoepel in het dak, er is een keukenblokje met spoelbak voorzien van koud en warm water, de aansluitingen van het witgoed, vaste kasten wand en de opstelling van de HR combiketel treft u hier aan.
De vloeren met de belegde houtmotief plavuizen zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
1e verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers, beiden voorzien van een dakkapel. Van de grootste slaapkamer is op vrij eenvoudige wijze een
3e slaapkamer van te maken, een plattegrond hiervan is aanwezig.
Goed verzorgde en complete badkamer met ligbad, separate douchehoek, vaste wastafel, 2e hangcloset en designradiator. Ook hier is de vloer voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
2e verdieping: Met vaste trap bereikbare open zolderruimte met een raam in de topgevel en extra dakraam is het schuine dakvlak.
Ook hier is op een vrij eenvoudige wijze een extra kamer te realiseren.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1996. Perceel: 228m². Inhoud: ca. 427 m³. Woonoppervlakte: ca. 98 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 22 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 98 m². Externe bergruimte: ca. 10 m².
Verwarming: Atag, HR combi (bouwjaar: circa 2018). Isolatie: volledig en dubbel glas. Energielabel: B. Bijzonderheden: geïsoleerde garage en carport

lees meer +
€ 375.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Loolaan 23 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    98 m²
  • Perceeloppervlakte:
    228 m²
  • Inhoud:
    427 m³