Kremerskamp 46, RUURLO

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren

Ruurlo - Kremerskamp 46

Aangenaam wonen in deze goed onderhouden hoekwoning in de populaire en jonge woonwijk “Leusinkbrink” in Ruurlo?

Dat is mogelijk in deze goed onderhouden en robuuste, maar toch verrassend lichte, half vrijstaande woning met parkeergelegenheid op eigen perceel, achtertuin op het zuidoosten en vrijstaande berging in achtertuin met langszij en achterom. Achter de woning ligt een parkeerhof met een flink aantal parkeerplaatsen.
Deze degelijk gebouwde woning is volledig geïsoleerd, voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en in 2021 zijn er maar liefst 12 zonnepanelen op het achterdak gelegd. Het energielabel is dan ook A!
Een aantal jaren geleden zijn er nieuwe onderhoudsvriendelijke marmoleum vloeren gelegd en zijn de wanden strak gestukt, je komt dus in een volledig instapklare woning.

Indeling
Begane grond:
LICHT EN RUIMTELIJK
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein. Meterkast met moderne meters en aansluiting van de glasvezel. Tuingerichte woonkamer met raam in de zijgevel wat voor extra veel lichtinval zorgt. Trapkast met veel bergruimte en via de tuindeur is de achtertuin te bereiken. Het grote raam in de achtergevel is voorzien van een elektrisch rolluik. Straatgerichte open keuken met alle benodigde (inbouw)apparatuur te weten: inductiekooktoestel, afzuigkap, oven, 1 ½ spoelbak, vaatwasser(2023), carrousel-hoekkast met snijplank en losse koel-/vriescombinatie.

1e verdieping:
LUXE BADKAMER
Overloop met zijraam in het trapgat, 2 ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een frans balkon. 3e wat kleinere slaapkamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een elektrisch rolluik. Luxe en tijdloze badkamer met douchehoek, badkamermeubel met vaste wastafel, 2e hangcloset en designradiator.

2e verdieping:
VRIJ INDEELBARE ZOLDER
Via vaste trap bereikbare royale en open zolder met 2 grote Velux-dakramen, raampartij bij de trapopgang, berging achter de knieschotten, opstelling HR-combiketel en aansluitingen van het witgoed. Naar eigen wens kan hier op een vrij eenvoudige wijze een 4e of zelfs 5e slaapkamer gerealiseerd worden.

Bouwjaar: 2010. Perceel: 189 m². Inhoud: ca. 434 m³. Woonoppervlakte: ca. 115 m².
Externe bergruimte: ca. 6 m². Verwarming: Intergas HR-combi (bouwjaar: 2010). Isolatie: volledig geïsoleerd en
HR++ glas. Energielabel: A.

lees meer +
€ 325.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Kremerskamp 46 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 325.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    115 m²
  • Perceeloppervlakte:
    295 m²
  • Inhoud:
    434 m³