Klaproos 5, RUURLO

ROYAAL, LEVENSLOOPBESTENDIG EN INPANDIGE GARAGE

Het is een voorrecht om hier te mogen wonen. Deze fraaie en complete woning staat aan de rand van de populaire en jonge woonwijk "Leusinkbrink" en is gelegen aan het eind van een doodlopend straatje aan een groene long met een fietspad die door deze mooie woonwijk loopt. Een royaal bemeten en fraaie aangelegde achtertuin met veel vrijheid waarin u volop van uw welverdiende vrije tijd kunt genieten. Alle woonvoorzieningen zoals ouderslaapkamer en badkamer treft u aan op de begane grond; deze woning is op de toekomst voorbereid. Daarnaast is de gehele begane grond vloer voorzien van vloerverwarming.
Ruurlo is een gezellig dorp gelegen in de mooie Achterhoek. Het dorp kent een leuk centrum met gevarieerd winkelaanbod en diverse horecagelegenheden waar de inwendige mens goed verwend kan worden. Ruurlo heeft haar eigen treinstation.

PERCEEL:
De verzorgde en goed onderhouden tuin is een genot om in te tuinieren, naar te kijken en om in te verblijven. Hier geniet u van heerlijke zitjes, perfect gepositioneerd voor zowel zonliefhebbers als schaduwzoekers.
Nodig uw familie of vrienden uit voor heerlijke buitenmomenten. Ontspan met een boek of luister naar het gefluister van de bomen, voel de zachte bries op uw huid en laat uw zorgen wegsmelten onder de stralende hemel en... Geniet!
Deze royale woning en tuin op een fijne, rustige locatie heeft u dus veel te bieden! Kom kijken, ervaar en beleef het zelf!

INDELING:
Begane grond:
Entree, imposante hal met ruimtelijke vide en garderobehoek. Ruime woonkamer met 3 zijden zicht op de tuin door de vele raampartijen. De tuin is vanuit de woonkamer op 2 plekken te bereiken door 2x2 openslaande tuindeuren, hoe fijn is dat! Voor extra sfeer is er een fraaie gashaard geplaatst. De vloer is afgewerkt met fraaie en grote plavuizen en voorzien van vloerverwarming. Dichte keuken met een hoek opgestelde keukeninrichting voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur te weten: kooktoestel, afzuigkap, koelkast, oven en de vaatwasser mag natuurlijk niet ontbreken. De toiletruimte is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van een modern hangcloset, urinoir en wasfontein. Royale ouderslaapkamer met aansluitend de 1e badkamer. Deze complete badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e hangcloset. De volledig geïsoleerde inpandige garage is nu in gebruik als berging/bijkeuken, hier is de vloer tevens voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met vide, maar liefst 4 royale slaapkamers. 2e badkamer met inloopdouche, 3e hangcloset en vaste wastafel.
Ruime en praktische berging met aansluiting van het witgoed, opstelling van HR CV-combiketel en gootsteen.

2e verdieping:
Vlizo trap naar royale open zolder ruimte met 2 grote Velux-dakramen.
Wilt u nog extra (slaap)kamers? Dat kan!
Hier zijn op eenvoudige wijze extra (slaap)kamers te realiseren.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 2003. Inhoud: ca. 910 m³. Woonoppervlakte: ca. 223 m². Overige inpandige ruimte: ca. 24 m². Externe bergruimte: ca. 9 m². HR CV combi-ketel (bouwjaar:2019). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR++ glas. Energielabel: A.
Bijzonderheden: 13 zonnepanelen

lees meer +
€ 795.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Klaproos 5 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2003
  • Woonoppervlakte:
    223 m²
  • Perceeloppervlakte:
    845 m²
  • Inhoud:
    910 m³