Hofteweg 2, RUURLO

Gelegen, op het kleinschalig landschapspark ’t Langenbargh, in een landelijke omgeving aan de rand van het bos en coulisselandschap ligt deze luxe houten recreatiewoning met sauna, tuin rondom en een zonneterras op het zuiden.

Deze unieke recreatiewoning is een charmante Finse blokhut die je direct omarmt met zijn warme en gezellige sfeer en is prachtig gelegen op een rustig park ’t Langenbargh, waar u kunt genieten van privacy in een vredige omgeving. De woning wordt aangeboden inclusief inboedel.

Ruurlo is een dorp en heeft een landelijk bekende bezienswaardigheid, namelijk Kasteel Ruurlo. Tegenwoordig is Kasteel Ruurlo onderdeel van Museum MORE. De omgeving kunt u verkennen door de talloze fiets- en wandelroutes. De woning bevindt zich net buiten de bebouwde kom van Ruurlo op ± 1 km van de dorpskern en 1,5 km van het treinstation.

PERCEEL
Een ruim perceel waar u kunt genieten van rust en privacy. Gazon rondom, onderhoudsvriendelijk. Een heerlijk verhard terras op het zuiden gelegen en afgeschermd met houten plantenbakken. Het biedt niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van de zon, maar biedt ook gezellige buitenmomenten. Een zonnescherm bij het terras kan u beschermen tegen te veel zon. De woning ligt gunstig, aan het eind van een, doodlopende, park weg. Hierdoor zijn er geen voorbijrijdende auto’s wat zorgt voor een vredige en rustige omgeving. De woning beschikt over een ruime oprit voor meerdere auto’s.

INDELING
Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met trapopgang. Een knusse woon- en eetkamer met zwarte plavuizen op de vloer, de wanden en het plafond van hout voelen als een warme jas. Een gezellige houtkachel voor koude dagen en avonden, openslaande deuren naar het terras. Open lichte hoekkeuken met een zwart natuurstenen aanrechtblad, ruimte voor een eettafel met stoelen. Inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, combi oven, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat. Een bijkeuken met aansluiting voor wasmachine een opbergkast met CV, buitendeur naar tuin.
Een separate toiletruimte voorzien van zwevend toilet met fontein. Tweepersoonsslaapkamer, badkamer met comfortabele vloerverwarming, designradiator, zwevend wastafelmeubel, inloopdouche, whirlpool en sauna.

1e verdieping:
Overloop met Velux-dakraam, ruimte voor zithoek,
drie 2-persoonsslaapkamers, 2e badkamer met douche, 2e zwevende toilet en fontein. Berging achter knieschot.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2005. Perceel: 737 m². Inhoud: ca. 436 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Verwarming: HR-CV ketel, bouwjaar:2012. Isolatie: Volledig. Energielabel: C Bijdrage VVE: €150,- per jaar (2024).

lees meer +
€ 289.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Hofteweg 2 L - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 289.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    114 m²
  • Perceeloppervlakte:
    737 m²
  • Inhoud:
    436 m³