De Smidse 11, RUURLO

RUIMTE, LICHT EN EIGEN PARKEERPLAATS, BERGING

Bent u op zoek naar een comfortabel en ruimtelijk appartement waar u kunt genieten van het beste wat Ruurlo te bieden heeft? Dan is het appartement aan de Smidse 11 precies wat u zoekt! Gelegen in het hart van Ruurlo, biedt dit appartement niet alleen een moderne en lichte leefruimte, maar ook het gemak van een centrale locatie en alle voorzieningen binnen handbereik.

Dit prachtige appartement beschikt over maar liefst drie slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor u, uw hobby’s of gasten. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt een gezellige plek om te ontspannen. Ook kunt u genieten op het ruime balkon. De open keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt.
Ruurlo heeft een treinstation op loopafstand, waardoor u eenvoudig kunt reizen naar steden en dorpen in den lande.

BUITENRUIMTE:
Vanuit de woonkamer is via de openslaande tuindeur het overdekte balkon te bereiken van circa 10 m². Het balkon is gelegen op het westen en kunt u optimaal genieten van de ondergaande zon.

CENTRALE RUIMTE:
Centrale entree met videofoon, vanuit de overdekte centrale hal kunt u middels lift of trap naar 1e verdieping en via de gaanderij is het entree van het appartement te bereiken.

BEGANE GROND-BERGING / EIGEN PARKEERPLAATS IN PARKEERKELDER:
De ruime berging op de begane grond staat geheel tot uw beschikking voor het opbergen van uw overige spullen, fiets en dergelijke
In de ondergrondse parkeerkelder, in complex de Brinkerhof heeft u een eigen parkeerplaats. Een van de grootste voordelen van dit appartement is de eigen parkeerplaats in de parkeergarage, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige plek voor uw auto. Geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek!

INDELING:
1e verdieping:
Entree, hal met meterkast, intercomsysteem, garderobe, toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Ruime living met lage puien en daardoor grote raampartijen met aangenaam veel lichtinval, via de openslaande tuindeur is het ruime en overdekte balkon bereikbaar. De open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast.
Goed verzorgde badkamer met ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Royale ouder slaapkamer met vaste kastwand,
2 hobby-/slaapkamers. Praktische berging/bijkeuken met onder andere de aansluitingen van het witgoed.
De vloer in de living bestaat uit een sfeervolle eiken parket en de vloer in de hoofdslaapkamer is belegd met pvc.

KENMERKEN:
Bouwjaar: 2001. Inhoud: ca. 305 m³. Woonoppervlakte: ca. 99 m². Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 10 m².
Externe bergruimte: ca. 8 m². Verwarming: Nefit HR CV-ketel (2020). Isolatie: volledig geïsoleerd en HR+glas. Energielabel: A. Servicekosten: appartement € 242,90 en parkeerplaats € 24,- per maand.

lees meer +
€ 350.000,-kosten koper
Brochure downloaden
De Smidse 11 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    99 m²
  • Inhoud:
    305 m³