Boomgaard 17, RUURLO

Ruurlo - Boomgaard 17

OPTIMAAL WOONGENOT OP MARKANTE LOCATIE AAN DE RAND VAN RUURLO

In het goed geoutilleerde appartementencomplex “Résidence Avenaer” ligt dit fraaie
3-kamerappartement op de 2e verdieping met een geweldig fraai en vrij uitzicht over het buitengebied met het coulisselandschap, weiland met daarachter de monumentale Sint Willibrorduskerk en het Achterhoekse dorp Ruurlo.

De ligging is perfect met aan de ene zijde het uitgestrekte buitengebied met onder andere prachtige wandel-/ en fietspaden en met aan de andere zijde, op loopafstand, het leuke dorpscentrum met een afwisselend winkelaanbod.
De Historische Buitenplaats “Kasteel Ruurlo”, trein- en busstation liggen binnen handbereik.

Dit ruime appartement is gelegen op de hoek van het complex en kenmerkt zich met veel lichtinval door de vele raampartijen.

In de kelder van het complex is een ruime en afsluitbare berging aanwezig (circa 15 m²) en een eigen extra royale parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling:
Entree, royale hal. Toilet met fontein. Royale living met veel lichtinval en fraai uitzicht. Middels een schuifpui is het 1e balkon aan de voorzijde bereikbaar, vanaf dit balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht, het buitenleven en van de ochtendzon. Woonkeuken met hoek-opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het 2e balkon te bereiken, vanaf dit balkon kunt u tevens genieten van een prachtig uitzicht en relaxen in de middag-/ en avond zon. Masterbedroom met aansluitend een complete badkamer met ligbad, separate douchehoek, 2e toilet en badkamermeubel met vaste wastafel. 2e slaapkamer met aansluitend de gastenbadkamer met douchehoek en vaste wastafel. Praktische bijkeuken/berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Bouwjaar: 1994. Inhoud: ca. 397 m³. Woonoppervlakte: ca. 123 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 16 m².
Externe bergruimte: ca. 34 m². Verwarming: HR-CV Nefit (2009). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel : C.
Servicekosten: € 272,82/maand.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Boomgaard 17 - RUURLO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    123 m²
  • Inhoud:
    397 m³