Karelsdijk 2, NEEDE

Neede - Karelsdijk 2a - 02

PANORAMA OVER HET FRAAIE COULISSELANDSCHAP

Wilt u volop genieten van de rust, ruimte en de natuur?
Dat kan op deze geweldig plek met panorama over het fraaie Achterhoekse coulisselandschap in het buitengebied van het dorp Neede.
Deze vrijstaande en volledig geïsoleerde split-level-recreatiewoning ligt aan de rand van het kleinschalige recreatiepark Noordijkerveld in het buitengebied van Neede op fiets/loopafstand van de natuurgebieden het “Needse Achterveld” en de
“Needse Berg”. De woning ligt op een perceel erfpachtgrond van 471 m². De erfpacht is eeuwigdurend en de erfpacht bedraagt €1942,-- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.
Er zijn geen parkkosten en permanente bewoning is niet toegestaan. Rondom deze recreatiewoning ligt een onderhoudsarme natuurtuin met zonneterras op het zuidwesten met prachtige vergezichten over het Achterhoekse coulisselandschap.
Aan de woning is een praktische berging gerealiseerd.

Indeling:
Entree, hal, toiletruimte met staand closet en wasfontein. Tuingerichte woonkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren naar het zonneterras. Open keuken met U-opgestelde keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koel-/vriescombinatie, 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap en combimagnetron. Praktische bijkeuken geschikt voor berging en hier is de aansluiting van de wasmachine aanwezig. De hal, bijkeuken, woonkamer en keuken zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
Via een trap met een aantal treden naar beneden zijn 2 slaapkamers te bereiken. Deze slaapkamers liggen op een lager niveau en half in de grond, dus zomers lekker koel en ‘s winters warm door de goede isolatie van moeder natuur.

1e verdieping:
Via een korte vaste trap naar een half niveau hoger is de 3e slaapkamer bereikbaar met een schuin plafond met extra hoogte wat een fraai ruimtelijk effect creëert.
Geheel betegelde badkamer met douchehoek, ligbad en vaste wastafel.

Bouwjaar: 1995. Perceel: 471 m² (eeuwigdurende erfpacht). Inhoud: ca. 268 m³. Woonoppervlakte: ca. 67 m².
Externe bergruimte: ca. 5 m². Verwarming: CV-combiketel (1995), vloerverwarming en houtkachel. Isolatie: volledig en HR++ beglazing. Energielabel: nvt.

lees meer +
€ 150.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Karelsdijk 2 a-2 - NEEDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 150.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    67 m²
  • Perceeloppervlakte:
    471 m²
  • Inhoud:
    268 m³