G.L.Rutgersweg 17, NEEDE

Deze woning is verkocht!
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

Neede - G.L. Rutgersweg 17

HELFT VAN DUBBEL IN BUITENGEBIED MET GROTE HOUTEN SCHUUR

Aan de voet van de Needse Berg, in het fraaie Achterhoekse buitengebied tussen dorp Neede en buurschap Noordijk, staat deze royale helft van dubbele woonboerderij.
De woonboerderij kent zijn oorsprong in 1890 als bakkerij met winkel en is in de jaren ’60 gesplitst in 2 aparte woningen.
Achter de woning staat een voormalige school uit Amsterdam die nu al jaren dienst doet als royale schuur. Deze is voorzien van elektra en water. Naast de schuur is een carport aanwezig.
Deze woning wordt aangeboden op een perceel grond van circa 2.500 m², het totale kadastrale perceel is maar liefst 18.634 m² en er kan naar eigen wens meer grond bij gekocht worden.
De woning kan geheel naar eigen wens verbouwd/gemoderniseerd worden.
Dus een mooie kans om in je eigen verbouwde woonboerderij te wonen en volop te genieten van het buitenleven in de Achterhoek.

Je eigen buren kiezen?
Dat kan want G.L. Rutgersweg 19 wordt tevens te koop aangeboden.

Het te koop aangeboden perceel is circa 2.500 m² en dient kadastraal nog ingemeten te worden. Het totale kadastrale perceel is thans 18.634 m². Er kan naar eigen wens meer grond bijgekocht worden.
Naast de woning ligt een fraaie siertuin met gazon en diverse fraai aangeplante borders. Vanuit de tuin heb je prachtige vergezichten over de landerijen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal. Straatgerichte woonkamer met schouw en gaskachel. Achtertuingerichte woonkeuken met eiken houten keukeninrichting v.v. enige inbouwapparatuur en vanuit de keuken fraaie vergezichten over de landerijen door de grote raampartijen.
Royale hal met vaste kastenwand, toegang tot slaapkamer, badkamer met inloopdouche en vaste wastafel, toiletruimte met staand closet en wasfontein.
In het achterhuis is een ruime deel aanwezig met veel bergruimte. Boven de deel is nog een hilde aanwezig.

1e verdieping:
Royale overloop met toiletruimte, 3 ruime slaapkamers allen voorzien van vaste kasten.

2e verdieping:
Via de overloop op de 1e verdieping is met een vaste trap een ruime bergzolder te bereiken. Hier is naar eigen wens nog extra slaapkamer te realiseren.

Bouwjaar: 1890. Perceel: 2.500 m². Inhoud: ca. 613 m³. Woonoppervlakte: ca. 167 m².
Overige inpandige ruimte: ca. 35 m². Externe bergruimte: ca. 186 m². Verwarming: Gaskachels. Isolatie: glasisolatie Energielabel: F.

lees meer +
€ 335.000,-kosten koper
Brochure downloaden
G.L.Rutgersweg 17 - NEEDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 335.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1890
  • Woonoppervlakte:
    167 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2500 m²
  • Inhoud:
    613 m³