de Voort 4, NEEDE

Neede - De Voort 4A

HELFT VAN EEN DUBBELE WOONBOERDERIJ MET LUXE BIJGEBOUWEN

Gemoderniseerde, geschakelde woonboerderij met inpandige Schoppe (schuur met originele gebinten) en zeer royale, multifunctionele bijgebouwen. De bijgebouwen verkeren ook in zeer goede staat van onderhoud en zijn breed inzetbaar met luxe kantoorruimte, kantine en werkplaats.
Van de kantoorruimte en kantine is op een vrij eenvoudige wijze een gastenverblijf of bed & breakfast te realiseren.
Bijna 4.000 m² grond met mogelijkheid nog eens een halve hectare weiland bij te kopen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein, inpandige berging met openslaande tuindeur naar terras/overdekt terras. Stijlvolle luxe woonkeuken met plavuizen vloer en balken plafond met kraalschroten. De keukeninrichting is een handgemaakte, massief houten keuken met een granieten werkblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: 5-pitsgaskooktoestel, oven, afzuigkap met schouw, koelkast en vaatwasser. Aansluitend de woonkamer met tevens met een prachtig vergezicht. De vloer is afgewerkt met een sfeervolle massief eikenvloer en ook hier een balken plafond met kraalschroten en authentieke stalen stalraampjes.
In de voormalige aangebouwde schoppe is de wasruimte met de aansluitingen van het witgoed. Fraaie en luxe badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en designradiator. De vloeren van de hal, toilet, wasruimte en badkamer zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming. In de voormalige schoppe is verder nog een toiletruimte aanwezig en diverse bergingen.
Op de 1e verdieping is een royale en functionele zolder aanwezig.

1e verdieping:
Overloop met dakraam, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien van vaste kastenwand en 1 slaapkamer voorzien van een dakraam. 2 slaapkamer zijn voorzien van rolluiken. Daarnaast zijn er nog 2 bergkamers aanwezig. Op 1 van de bergkamers heeft voorheen een toilet gezeten en het is mogelijk om hier weer een toiletruimte van te maken.

2e verdieping
Via luik op de overloop is bevloerde vliering te bereiken.

Bouwjaar: 1985. Perceel: circa 3.695 m². Inhoud: ca. 1.461 m³. Woonoppervlakte: ca. 257 m². Overige inpandige ruimte: ca. 176 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 121 m². Externe bergruimte: ca. 314 m².
Verwarming: Nefit HR (2016). Isolatie: volledig geïsoleerd en glasisolatie. Energielabel: B.

lees meer +
€ 625.000,-kosten koper
Brochure downloaden
de Voort 4 a - NEEDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 625.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, geschakelde woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    257 m²
  • Perceeloppervlakte:
    3695 m²
  • Inhoud:
    1461 m³