de Voort 4, NEEDE

Neede - De Voort 4 en 4a

DUBBELE WOONBOERDERIJ EN MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW

Gelegen in het fraaie buitengebied, in de driehoek Neede, Borculo en Diepenheim, staat deze dubbele woonboerderij met aangebouwde schoppe en onder andere de Needse Berg op steenworp afstand.
Naast de dubbele woonboerderij staat op dit royaal bemeten perceel een groot en multifunctioneel bijgebouw met werkplaats, kapschuur met zolder te bereiken elektrisch bedienbare trap, fietsenhok, kantoorruimte en sfeervolle landelijke kantine. Van de kantoorruimte en kantine is op een vrij eenvoudige wijze een gastenverblijf of bed & breakfast te realiseren. Het perceel is ruim een halve hectare groot en er kan nog circa een halve hectare bijgekocht worden en is dus zeer geschikt voor het eventueel houden van paarden en/of kleinvee of het verbouwen van gewassen en telen van eigen groente en fruit. Dus een legio aan mogelijkheden!

De Voort 4:
Begane grond: Zij-entree, hal , woonkeuken met hoek opgestelde eiken keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Woonkamer met veel raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en vaste kast. Ruime 2 persoonsslaapkamer.
Vanuit de hal is te bereiken de toiletruimte, badkamer met onder andere douche en vaste wastafel, 2 bergingen en de grote bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van het witgoed, keukenblok en tuindeur naar het terras.
In het achterhuis bevinden zich verder nog een berging, garage, te bereiken middels 2 brede staldeuren en
2 voormalige stallen.
1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers beiden voorzien van vaste kastenen 1 slaapkamer voorzien van een dakraam. Verder is er
bergruimte achter de knieschotten. Op de 1everdieping van het achterhuis is een ruime bergzolder aanwezig.

De Voort 4a:
Begane grond: Entree, hal, toiletruimte met modern hangcloset en wasfontein, inpandige berging met openslaande tuindeur
naar terras/overdekt terras. Stijlvolle luxe woonkeuken met plavuizen vloer en balken plafond met kraalschroten.
De keukeninrichting is een handgemaakte, massief houten keuken met een granieten werkblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: 5-pitsgaskooktoestel, oven, afzuigkap met schouw, koelkast en vaatwasser. Aansluitend de woonkamer met tevens met een prachtig vergezicht. De vloer is afgewerkt met een sfeervolle massief eikenvloer en ook hier een balken plafond met kraalschroten en authentieke stalen stalraampjes. In de winter zit u er
warmpjes bij met de spekstenen houtkachel. Naast de woonkamer bevindt zich nog een kantoorkamer.
In de voormalige aangebouwde schoppe is de wasruimte met de aansluitingen van het witgoed. Fraaie en luxe badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en designradiator. De vloeren van de hal, toilet, wasruimte en badkamer zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.
In de voormalige schoppe is verder nog een toiletruimte aanwezig en diverse bergingen. Op de 1everdieping is een royale en functionele zolder aanwezig.
1e verdieping: Overloop met dakraam, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien van vaste kastenwand en 1 slaapkamer
voorzien van een dakraam. 2 slaapkamer zijn voorzien van rolluiken. Daarnaast zijn er nog 2 bergkamers aanwezig. Op 1 van de bergkamers heeft voorheen een toilet gezeten en het is mogelijk om hier weer een toiletruimte van te maken.
2e verdieping: Via luik op de overloop is bevloerde vliering te bereiken.

Multifunctioneel bijgebouw:
In het linker gedeelte zitten 2 werkplaatsen met 2 inpandige opslagruimten met een totale grootte van circa 9,15x22,42. Deze ruimten zijn voorzien van uitgebreid elektra, betonnen vloer en een geïsoleerd dak.
Het midden gedeelte bestaat uit een kapschuur met een geïsoleerd fietsenhok en een bergzolder te bereiken met
een elektrisch bedienbare trap.
Het rechter gedeelte is geïsoleerd en intern fraai afgewerkt en voorzien van een hal, toiletruimte,
cv-hok (bouwjaar CV: 2019), sfeervolle kantine met houtkachel en kantoorruimte voorzien van vloerverwarming.

DEZE WONINGEN WORDEN OOK GESPLITST TE KOOP AANGEBODEN.

Bouwjaar: 1926/1985. Perceel: circa 5.135 m². Inhoud: ca. 2.494 m³. Woonoppervlakte: ca. 432 m². Overige inpandige ruimte: ca. 293 m². Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 121 m². Externe bergruimte: ca. 314 m².
Verwarming: 2x Nefit HR (2016). Isolatie: nr. 4:vloer-/ en dakisolatie en gedeeltelijk glasisolatie, nr.4a: volledig geïsoleerd en glasisolatie. Energielabel: nr. 4: C en nr. 4a: B.

lees meer +
€ 1.000.000,-kosten koper
Brochure downloaden
de Voort 4 en 4a - NEEDE
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.000.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    432 m²
  • Perceeloppervlakte:
    5135 m²
  • Inhoud:
    2494 m³