Goorseweg 9, MARKELO

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

MODERN, DUURZAAM EN COMFORTABEL
Royaal uitgebouwde (2013) gezinswoning met carport, (fietsen)berging, veranda, werkkamer en compleet woongenot op de begane grond. Deze prachtig gerenoveerde woning in de dorpskern van Markelo belichaamt moderne luxe en duurzaamheid. Een energielabel A, hybride warmtepomp, 19 zonnepanelen, laadpaal en complete isolatie is deze woning volledig gericht op de toekomst.
De hoogwaardige afwerking met Braziliaans leisteen en vloerverwarming creëert een warme ambiance, terwijl de moderne keuken met inbouwgashaard een eigentijds tintje toevoegt. De begane grond biedt 2 (werk) en/of slaapkamers en een badkamer (2020) waarbij op de verdieping nog eens 3 slaapkamers en een 2e badkamer zijn. Het brede perceel biedt in de nieuw aangelegde achtertuin privacy, meerdere terrassen, kleurrijke borders en een gezellige veranda om helemaal tot rust te komen. Op een levendige locatie waar niets u ontgaat, maar dit binnen niet ervaart, liggen alle faciliteiten van basisschool tot winkels op loopafstand. Het gezellige dorp Markelo ligt op slechts 10 autominuten van de snelweg A1 en beschikt over een fraai en bosrijk buitengebied met de Heriker- en Markelose Berg voor veel fiets- en wandelplezier.

PERCEEL
Dit charmante perceel nodigt uit tot een rijke buitenbeleving.
De weelderige en goed onderhouden borders bieden een oase van groen waarin u kunt ontspannen, spelen en genieten.
Met zorgvuldige aandacht voor detail is deze buitenruimte zowel functioneel als gastvrij ingericht en geniet u met vrienden en familie onder de overkapping. Een handige schuur voor al uw tuinapparatuur en fietsen, terwijl de royale carport bescherming biedt aan uw voertuig.

INDELING
Begane grond: L-vormige hal met verdiepte trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Middels glas-in-lood schuifdeuren afsluitbare, straatgerichte woonkamer met directe toegang tot de naast gelegen (werk)kamer. Werk- annex eenpersoonsslaapkamer. De uitgebouwde, complete woonkeuken is voorzien van kookeiland, sfeervolle gashaard, natuursteen werkblad en openslaande terrasdeuren naar de tuin. Tweepersoonsslaapkamer of ideale gastenruimte. Compacte badkamer met douche en wastafel. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en CV opstelling.
De gehele begane grond vloer is voorzien van Braziliaanse leisteen vloer en vloerverwarming (excl. 2-persoonsslaapkamer, badkamer en bijkeuken).

1e Verdieping: Overloop. Drie ruime slaapkamers waarvan twee voorzien van inbouwkasten. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.

2e Verdieping: Vaste trap naar bergzolder.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1967. Perceel: 616 m². Inhoud: ca. 755 m³. Woonoppervlakte: ca. 190 m². Verwarming: Nefit proline hybride warmtepomp (2022).
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A. Bijzonderheden: 19 zonnepanelen (2021).

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Goorseweg 9 - MARKELO
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    190 m²
  • Perceeloppervlakte:
    616 m²
  • Inhoud:
    755 m³