Zwiepseweg 65, LOCHEM

Lochem - Zwiepseweg 65

MARKANT VAN BUITEN, MODERN VAN BINNEN!

Compleet eigentijds herenhuis met maar liefst 208 m² woonoppervlakte, eigen oprit (vanaf de Emmastraat), stenen schuur (garage mogelijk) en veranda. Originele stijlkenmerken uit begin 20e eeuw zoals o.a. de tegelvloer in de hal, paneel- en glas-in-lood deuren, erker en luiken in combinatie met de hoogwaardige luxe van de 21e eeuw maken deze woning uniek. Charmant, sfeervol en in-stap-klaar klaar is op ieder vertrek van toepassing. Tevens biedt de begane grond een ruimte voor een speel- en/of werkhoek. Buiten blijft u genieten in de overzichtelijke, maar vrije en gezellige achtertuin welke op het Noordoosten is gesitueerd en over meerdere zithoeken beschikt. Achterom en eigen oprit vanaf de Emmastraat. Deze woning is gelegen in ‘oud’ Lochem, ook wel Lochem Oost genoemd en bevindt zich op loopafstand van zowel het stadscentrum als bosrijke buitengebied. Een fantastische woonlocatie.

Onder verdieping: Vanuit de keuken te bereiken ruime provisiekelder (ca. 11 m2)
Begane grond: Hal met originele tegelvloer en trapkast. Luxe toilet met wandcloset en fontein. Lichte kamer-en-suite met visgraat massieve parketvloer en glas-in-lood schuifdeuren tussen de voor- en achterkamer. Voorkamer voorzien van erker. Achterkamer voorzien van vaste kastenwand. Luxe en complete woonkeuken met stookkanaal, houtkachel en openslaande tuindeuren. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, CV opstalplaats en tuindeur.
1e Verdieping: Middels bordestrap te bereiken overloop voorzien van lichtkoepel. Drie slaapkamers waarvan twee royale tweepersoonsslaapkamers. De gehele bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en 2 slaapkamers voorzien van airco unit. Luxe badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming. Separaat een toilet met wandcloset en fontein. Bergzolder annex washok.

Bouwjaar: ca. 1910. Perceel: 281 m². Inhoud: ca. 785 m³. Woonoppervlakte: ca. 208 m².
Bosch HR-CV combiketel (2011). Glas en grotendeels dak- en muurisolatie. Energielabel: E.

lees meer +
€ 569.500,-kosten koper
Brochure downloaden
Zwiepseweg 65 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 569.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    208 m²
  • Perceeloppervlakte:
    281 m²
  • Inhoud:
    785 m³