Zwiepseweg 54, LOCHEM

KARAKTERVOL NABIJ HET CENTRUM
Stijlvol, 30-er jaren herenhuis met inpandige berging en zonnige terrastuin. Architect Beeftink heeft zich positief uitgeleefd op deze half vrijstaande gezinswoning welke boordevol authentieke details zit zoals glas- in lood ramen, granitovloeren, paneeldeuren, stucplafonds, erkers, enz.
De moderne keuken en sfeervolle kamer-en-suite met visgraat parketvloer, openslaande terrasdeuren en zowel een erker in de voor- als achterkamer bieden een aangename leefruimte. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en de royale zolder geeft mogelijkheid om 2 extra (slaap)kamers te realiseren. Verrassend en ruim. In 2019 is de woning geheel van binnen opnieuw geschilderd en de meterkast vernieuwd. De compacte achtertuin is perfect op het zuidwesten gesitueerd en is in 2019 nieuw aangelegd en voorzien van gebakken klinkers. De woning ligt op loopafstand van het buitengebied, alsmede de Lochemse binnenstad. Omringd met vele, markante woningen uit begin 20e eeuw in een gebied dat bekent staat als “oud” Lochem. De stad Lochem heeft een breed horeca aanbod, diverse winkels, verenigingen en basis- en voorgezet onderwijs. Daarnaast is er ook een NS station, openlucht theater en schouwburg. Veelzijdig en gemoedelijk.

PERCEEL
De woning is gelegen op een perceel van 148 vierkante meter. Via een afsluitbare tuindeur bereikt u het zonnige terras waar u heerlijk uit de wind kunt genieten. Het geheel is onderhoudsvriendelijk en behoorlijk privé.

INDELING
Onder verdieping: Provisiekelder vanuit de hal te bereiken.
Begane grond: Hal met granitovloer en stucplafond. Toilet met hoekfontein. Kamer-en-suite met zowel een erker in de voor- als achterkamer, visgraat parketvloer en openslaande terrasdeuren. Eigentijdse keuken met composieten aanrechtblad, originele granitovloer en inbouwapparatuur (vaatwasser, afzuigkap, combi-oven magnetron, koelkast, inductiekookplaat). Bijkeuken annex berging met wasmachineaansluiting en tuindeur. Alle ramen aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met inbouwkast. Badkamer met ligbad, douche, designradiator, wastafelmeubel, wandcloset en toegang tot het dakterras.
2e Verdieping: Vaste zoldertrap naar ruime 2e verdieping. Alvast leeg gemaakt om eenvoudig in- en af te werken. Aan de voor- en achterzijde en aan de zijkant is een dakkapel en er bevindt zich nog een vliering voor opslag.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1935. Perceel: 148 m². Inhoud: ca. 565 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m².
Verwarming: Daalderop HR-CV combiketel (2009). Muurisolatie en gedeeltelijk glas. Energielabel: F.

lees meer +
€ 400.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Zwiepseweg 54 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    130 m²
  • Perceeloppervlakte:
    148 m²
  • Inhoud:
    563 m³