Zwiepseweg 143, LOCHEM

MODERN LANDHUIS TUSSEN DE WEILANDEN
Vrijstaand onder architectuur gebouwd landhuis met groot souterrain, vrijstaande stenen berging en een gastenverblijf. Binnen verrast de villa in ruimte en privacy. De open ruimtes, vele raampartijen en het contact met buiten nodigen uit tot een ander levensritme. Het hoogwaardige afwerkingsniveau voorziet in alle denkbare comfort. Rondom de villa liggen zonnige terrassen en bloemenvelden. Het vrijstaande bijgebouw is thans in gebruik als gastenverblijf met eigen pantry, douche en toilet. Aansluitend een vuurplaats waar u tijdens zomeravonden heerlijk kunt genieten van de avondzon met een glas wijn.
Aan de voorzijde kijkt u uit over akkers aan de flank van de Lochemse Berg. Achter, voorbij de grazers en weidevogels, stroomt riviertje de Berkel. Een fenomenale plek midden in de natuur met het buurtschap Zwiep en de landstad Lochem binnen handbereik.

PERCEEL EN BIJGEBOUWEN
Gelegen op een perceel van 4.880 m² met fraai aangelegde tuin rondom. De tuin is onderhoudsvriendelijk en heeft een groot grasveld, aansluitend een strook verwilderd gras, fruitbomen, diverse veldbloemen. Alles voorzien van een beregeningsinstallatie. De statige oprijlaan mond uit in een ruime stallingsplek voor de auto’s.
Vrijstaande schuur met overkapping, ideaal om diverse (tuin)spullen in op te bergen.
Vrijstaand gastenverblijf (ca. 19 m²) met airconditioning, eigen CV-ketel (2019), pantry, douche en toilet.

INDELING
Souterrain: Links van de hoofdentree is er een overdekte, externe toegang tot de onderverdieping. Hierdoor ook zeer geschikt als “jeugdhonk” of toegang voor de personal trainer naar een gym. Zelf kunt u binnendoor naar de benedenverdieping. Momenteel staat het witgoed opgesteld in het souterrain en zijn er meerdere bergingen.
Begane grond: Overdekte entree. Entree met vaste kastenwand. Bijkeuken met keukenblok en zijdeur. Luxe toilet met fontein. Open keuken met plavuizen, openslaande tuindeuren, kookeiland en divers luxe inbouwapparatuur; inductiekookplaat, afzuigkap, wijnkoelkast, oven, stoomoven, koelkast en vaatwasser. Doorgang naar royale woonkamer met open haard en meerdere openslaande tuindeuren.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten en één hoofdslaapkamer met balkon. Luxe toilet met fontein. Badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en wastafelmeubel.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2008. Perceel: 4.880 m². Inhoud: ca. 1.415 m³. Woonoppervlakte: ca. 231 m² (+ souterrain ca. 108 m²).
Verwarming middels HR-CV combiketel, vloerverwarming en airconditioning.
Volledig geïsoleerd. Energielabel: A. Geheel voorzien van camera’s en alarminstallatie.

lees meer +
€ 1.600.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Zwiepseweg 143 a - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    landhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2008
  • Woonoppervlakte:
    250 m²
  • Perceeloppervlakte:
    4880 m²
  • Inhoud:
    1415 m³