Zutphenseweg 68, LOCHEM

Lochem - Zutphenseweg 68

SMAAKVOL EN ACTUEEL

Eigentijds en royaal uitgebouwd, vrijstaand woonhuis met inpandige berging en grandioze veranda en tuinberging. Zeer verzorgde gezinswoning met vernieuwde keuken (2017) en nieuwe badkamer (2020), 6 slaapkamers en 2 werk- annex speelkamers op de begane grond. Een veelzijdige woning met vele mogelijkheden voor grote(re) gezinnen, gelijkvloers wonen of een kantoor/beroep aan huis. Onder architectuur aangelegde achtertuin op het Noordwesten met meerdere terrassen, fraaie sierbestrating en (speel)gazon. Aan rustige ventweg naast de Zutphenseweg gelegen met directe uitloop naar het bosrijke buitengebied van Lochem. Een heerlijke woonlocatie welke uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken is en op korte afstand van (basis)scholen, supermarkt en het stadscentrum.

Lochem is een gastvrije landstad met van oudsher al een grote aantrekkingskracht op fabrikantenfamilies en Indiëgangers. Nog steeds vestigen mensen uit heel Nederland zich er graag. De vaak royale percelen en de nabije natuur creëren letterlijk en figuurlijk ruimte. De soms nog middeleeuwse straatjes in het centrum leiden naar de Kleine Markt met zijn uitnodigende terrassen en restaurants. Het gerenommeerde Staringcollege voorziet in onderwijs van vmbo tot gymnasium+. De schouwburg en het, in het bos gelegen, openluchttheater bieden een inspirerend cultureel aanbod. Lochem heeft een eigen treinstation en ligt op 15 minuten afstand van de A1.

Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Studeer- annex werkkamer. L-vormige woonkamer met openslaande terrasdeuren. Half open keuken voorzien van 5-pitsgasfornuis met 2 heteluchtovens en een aparte Glide-out Grill, Quooker, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Bijkeuken. Speelkamer met tuindeur en toegang tot de één van de drie bergzolders. (Fietsen)berging met wasmachine-aansluiting.
De begane grond beschikt over twee werkkamers, ideaal voor een thuiswerk situatie of kantoor/beroep aan huis. Uiteraard biedt het ook mogelijkheden voor een slaap- (en bad)kamer.
1e verdieping: Overloop. Zes slaapkamers. Luxe badkamer (2020) met ligbad, inloopdouche met 2 douches, wastafelmeubel met 3 wastafels, wandcloset en vloerverwarming.
2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken T-vormige bergzolder.

Bouwjaar: 2002. Perceel: 653 m². Inhoud: ca. 790 m³. Woonoppervlakte: ca. 194 m².
Verwarming: Nefit Excellent HR-CV combiketel (2002). Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 597.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Zutphenseweg 68 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 597.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2002
  • Woonoppervlakte:
    194 m²
  • Perceeloppervlakte:
    653 m²
  • Inhoud:
    790 m³