Zutphenseweg 112, LOCHEM

Lochem - Zutphenseweg 112

POTENTIE NABIJ DE STAD!

Vrijstaande, half rietgedekte woonboerderij met fraaie stenen schuur (Schoppe) en 2e schuur annex garage/ caravanstalling (van ruim 200 m²). Het gedateerde voorhuis beschikt over het volledige woongenot met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Het achterhuis (ca. 100 m²) heeft de originele gebintenconstructie behouden en biedt volop verbouwmogelijkheden. De huidige prijs is inclusief 9.616 m² grond rondom met de mogelijkheid om aansluitend grond bij te kopen tot ongeveer 6,5 hectare! De woning ligt gunstig midden op het kavel met meerdere, fraaie oude boomopstanden (rode beuk, kastanje, noot, enz.) die het erf sieren. Direct aan een provinciale N-weg met alle privacy en uitzichten op zij- en naar achteren. Op zo’n 500 meter van de bebouwde kom van Lochem een schitterende kans om buiten te wonen met de stad binnen handbereik. Directe uitloop naar het bosrijke buitengebied tussen Vorden, Almen en Lochem voorzien van aantrekkelijke fiets- en wandelroutes. De snelweg A1 bevindt zich op zo’n 15 autominuten van Lochem en de bushalte is op loopafstand met een rechtstreekse busverbinding naar het treinstation van Deventer.

Indeling: Hal. Toilet. Dichte keuken. Lichte woonkamer voorzien van schouw, stookkanaal en laminaatvloer. Twee ruime slaapkamers waarvan één met toegangsluik naar bergzolder (boven het slaapgedeelte). Badkamer voorzien van douche en wastafel.
Ruime deel aan de achterzijde van de woonboerderij met wasruimte, bergruimte en CV-opstelplaats.
De volledige verdieping is open en biedt voldoende ruimte voor meerdere (slaap)kamers.

Bijgebouwen:
Schoppe (1913): Fraaie, originele boerenschuur waarbij de volledige kap rond het millennium is vernieuwd. De schuur beschikt over gebinten en een kokhuus.
Wagenloods/ Garage (1988): Royale schuur met stalen spanten, damwand en hoge schuifdeuren ideaal voor tractor, camper of caravanstalling. Afsluitbare garagebox in de hoek.

Bouwjaar: omstreeks 1900. Perceel: 9.620 m² (uit te breiden naar ongeveer 66.750 m²)
Inhoud: ca. 1.060 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m².
Nefit HR-CV combiketel (Bwjr. 2001). Gedeeltelijk glas-, muur-, dak- en vloerisolatie. Energielabel: in aanvraag

lees meer +
€ 669.500,-kosten koper
Brochure downloaden
Zutphenseweg 112 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 669.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    100 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9620 m²
  • Inhoud:
    1060 m³