Zaagmolenerf 3, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht
Lees hier de beoordeling van de verkoper

RUSTIG AAN DE VEENGOOT
Vrijstaande woning met veranda, inpandige garage en carport. Rustig gelegen op doodlopend woonerf met de Barchemse Veengoot als achterbuur.
Royaal is deze woning zeker te noemen, beneden een ruime living, een werkkamer en op de verdieping drie slaapkamers, twee badkamers en op de zolder veel bergruimte met de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer. Comfortabel met airco’s en lagere energiekosten dankzij de 18 zonnepanelen. Ruime inpandige garage ideaal voor het tuingereedschap, uw fiets(en) en natuurlijk voldoende ruimte voor een hobby. Brede achtertuin gesitueerd op het zuidwesten. Onder de overkapping geniet u beschut van het uitzicht over de Veengoot, privacy, rust en het groen. Nabij het bos- en wandelrijke buitengebied. Lochem heeft een gezellig stadscentrum, supermarkten, (basis)scholen, een schouwburg en voldoende sportvoorzieningen.

PERCEEL
Onderhoudsvriendelijke voortuin met ruime oprit waar u gemakkelijk twee auto’s kunt parkeren en nog één onder de carport. De achtertuin op het zuidwesten biedt altijd wel een zon- of schaduwplekje. Verder zijn er meerdere bomen, gazon en een ruim terras langs de woning. Achterin de tuin een veranda met prachtig uitzicht over de Veengoot.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Keuken (2018) met groot werkblad en veel kast ruimte. Verder heeft de keuken een inductiekookplaat, afzuigkap, Amerikaanse koelkast, combioven en Quooker. Kantoor- annex werkkamer. Inpandige garage met dubbele openslaande deuren. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de bergzolder. Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kast(en) en één met eigen badkamer. Badkamer met douche, 2e wandcloset en wastafelmeubel. Tweede badkamer met douche, wastafelmeubel, 3e wandcloset en elektrische vloerverwarming. Bergzolder met CV opstelling, dakramen en wasmachine- en drogeraansluiting

2e Verdieping: Ruime bergzolder met de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1991. Perceel: 445 m². Inhoud: ca. 690 m³. Woonoppervlakte: ca. 145 m². Verwarming: Nefit HR-CV (2018).
Isolatie: Muur-, vloer-, dakisolatie en grotendeels glas. Energielabel: B. Zonnepanelen: 18 stuks.

lees meer +
€ 650.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Zaagmolenerf 3 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    145 m²
  • Perceeloppervlakte:
    445 m²
  • Inhoud:
    690 m³