Wilhelminalaan 25, LOCHEM

Lochem - Wilhelminalaan 25

SMAAKVOL AAN AUTHENTIEKE LAAN!

Karakteristiek, vrijstaand woonhuis met tuingerichte woonkamer, veranda en vrijstaande garage met schuur. Knus en charmant met voldoende ruimte om met een nieuwe aanbouw (schetsen beschikbaar) het volledig woongenot gelijkvloers te maken. De lichte en tuingerichte woonkamer wordt optimaal verlengd met de sfeervolle veranda om nog langer van het buitenleven te genieten. De goed onderhouden woning van begin 20e-eeuw straalt veel karakter uit dankzij o.a. paneeldeuren en deels hoge plafonds op de begane grond. De achtertuin biedt volop privacy en is met veel zorg aangelegd en voorzien van een moestuin, meerdere bomen, struiken en kleurrijke borders. Meerdere terrassen en gesitueerd op het zuidoosten altijd goed voor een zon- en/of schaduwplekje.
Aan één van de mooiste lanen van “oud” Lochem op loopafstand van zowel het stadscentrum als bosrijke buitengebied van Lochem. Een heerlijke woonlocatie!

Aan de voorzijde parkeermogelijkheid in de straat of op uw eigen oprit. Vrijstaande houten garage en schuur annex hobbyruimte.
De tuin is sfeervol en speels aangelegd met zowel achter- als voorin een terras. Achterin is een heerlijk zitje gecreëerd middels vlonders en tegen de woning een aangebouwde veranda met een royaal terras. Ideale zij-tuin welke nu in gebruik is als moestuin. Elk seizoen is er een andere kleur te ontdekken in de tuin.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder (ca. 3x2) vanuit de hal te bereiken.
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer met erker voorzien van eikenhouten vloer, marmeren schouw voorzien van haard en tuindeur naar het terras. Ruime woonkeuken aan de voorzijde met 5-pits kookplaat, schouw, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Badkamer met douche, dubbele wastafelmeubel en 2e wandcloset. Bijkeuken met vaste kastenwand, wasmachine- en drogeraansluiting, keukenblok en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop met dakraam, vaste kast en CV ketel. Drie slaapkamers waarvan twee met dakkapel en twee met vaste kast. De ouderslaapkamer is voorzien van een airco. Ruime berging.

Bouwjaar: 1906. Perceel: 510 m². Inhoud: ca. 450 m³. Woonoppervlakte: ca. 118 m².
Verwarming: Daalderop HR-CV (2007). Isolatie: Dak,- glas en gedeeltelijk muur. Energielabel: E.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Wilhelminalaan 25 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1906
  • Woonoppervlakte:
    118 m²
  • Perceeloppervlakte:
    510 m²
  • Inhoud:
    450 m³