Weidemolenlaan 15, LOCHEM

LICHT EN RUIMTELIJK
Bent u op zoek naar een ruime en in-stap-klare gezinswoning met perfecte zonligging? Maak dan snel een afspraak.
Deze half vrijstaande gezinsvilla beschikt over een inpandige garage annex berging, vrijstaande blokhut en aangebouwde veranda. Dankzij haar kubistische bouw (2001) zijn de vertrekken royaal, praktisch, is de woning volledig geïsoleerd en draagt het energielabel A. De tuingerichte woonkamer heeft zowel openslaande terrasdeuren als een schuifpui, waarbij de laatste directe toegang tot de veranda geeft. Extra genieten van het buitenleven en de tuin. Het brede perceel biedt aan de voorzijde parkeerplaatsen (ideaal) naast elkaar en een behoorlijke vrije achtertuin op het zuiden met volop rust, groen en zon. De perfecte combinatie. De lommerrijke Weidemolenlaan ligt op fietsafstand van het centrum van Lochem, de schouwburg, diverse (basis)scholen en de sportaccommodaties.

PERCEEL
Deze tuin is ruim en goed onderhouden, met verschillende plekken om te zitten en te ontspannen. Er is een veranda waar u kunt genieten van het buitenleven, of het nu is om te lezen of om te kijken naar uw eigen fraaie tuin. De houten berging biedt extra opbergruimte voor tuinspullen. De tuin is georiënteerd op het zuidoosten, wat betekent dat u de gehele dag kunt genieten van de zon. De tuin is omgeven door een haag, schutting en (buur)groen.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Ruime hal. Toilet met wandcloset en fontein. Lichte woonkamer met openslaande deuren. Eethoek met schuifpui naar de veranda. Keuken voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Inpandige garage met vaste kastenwand, wasmachine aansluiting, aanrechtblok en openslaande deuren.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Separaat toilet met wandcloset. Berging met CV opstelling.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2001. Perceel: 394 m². Inhoud: ca. 575 m³. Woonoppervlakte: ca. 169 m².
Verwarming: Valliant HR-CV (2016). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 537.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Weidemolenlaan 15 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 537.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    169 m²
  • Perceeloppervlakte:
    394 m²
  • Inhoud:
    575 m³