Vordenseweg 6, LOCHEM

LAGE PARKLASTEN EN GELIJKVLOERS WONEN
Vrijstaande recreatiewoning op eigen grond, carport en schuur. Verrassend ruim en midden in de natuur. In 1994 traditioneel gebouwd voorzien van groot wooncomfort, grotendeels vloerverwarming en volledig geïsoleerd. In 1998 is een bijkeuken, serre en extra badkamer gerealiseerd. Maar liefst ca. 150 m² woonoppervlakte met veel privacy. Sfeervolle living met tuingerichte serre waar u heerlijk van u af kijkt de natuur in. Op de begane grond maar liefst twee slaapkamers waarvan één met kastenkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen complete badkamer. Een derde slaapkamer op de verdieping aanwezig.

Rustig en centraal in het park bosrijk Ruighenrode gelegen op slecht 3 kilometer van het Lochemse stadscentrum met al haar voorzieningen en de 18 holes golfbaan. Een lommerrijke omgeving met kilometers fiets- en wandelplezier. Kortom, een fijne plek om aangenaam te recreëren.

PERCEEL
Vanuit de woonkamer en serre toegang naar het terras. Rondom de woning een fraai aangelegde tuin gesitueerd op het zuiden met groene borders en diverse terrassen waar privacy gegarandeerd is. Een carport waar u de auto kwijt kunt op eigen terrein. Inpandige berging om uw spullen in op te bergen.

INDELING
Begane grond: Hal. Luxe toilet met fontein. Woonkamer met gas open haard en tuindeur. Serre. Halfopen keuken met inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. Ruime slaapkamer (thans in gebruik als werkkamer). Badkamer met zwevend toilet, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche en vloerverwarming. Tweede slaapkamer met royale kastenkamer. Ruime badkamer met douche, zwevend toilet, wastafel, wastafelmeubel en vloerverwarming.
1e Verdieping: Vaste trap naar verdieping. Royale tweepersoonsslaapkamer. Berging.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1994. Inhoud: ca. 592 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m². Verwarming: Hr Cv-combiketel (2016) en airconditioning. Volledig geïsoleerd. Energielabel C. Bijzonderheden: Recreatiewoning, permanente bewoning niet toegestaan. Bijdrage VvE € 108,- per maand.

lees meer +
€ 295.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Vordenseweg 6 H127 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1020 m²
  • Inhoud:
    592 m³