Vordenseweg 6, LOCHEM

ROYAAL UITGEBOUWD MET PRIVACY!

Comfortabele, vrijstaande recreatiebungalow met eigen oprit, flinke carport, schuur en overkapping. Compleet gelijkvloers wonen en dankzij uitbouw voorzien van maar liefst 125 woonoppervlakte, 3 slaap- en 2 badkamers. Traditionele eind 90-er jaren bouw met rondom kunststof kozijnen en volledige isolatie. Tuingerichte woonkamer, keuken en slaap- annex werkkamer. Schitterende, privacy volle achtertuin op het oosten gesitueerd en voorzien van groot terras direct tegen de achtergevel. Hier kunt u volop in alle privacy genieten van al het groen dat Bospark Ruighenrode te bieden heeft.
Onder de carport is parkeerruimte voor twee auto’s. Ideaal aan de rand van het park gesitueerd met directe toegang via het zijhek (voorzien van afstandsbediening). Het park ligt op circa drie kilometer van het mooie stadscentrum van Lochem, tegenover het uitgestrekte bosgebied en nabij meerdere wandel- en fietsroutes. Kortom, een ideaal (familie) vakantiehuis!

PERCEEL
Zonneterras aanwezig gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Daarnaast nog veel ruimte op het mooie grasveld wat omringd is door hoge struiken/bomen voor optimale privacy.
In deze ruime tuin is altijd een zon- of schaduwplek te vinden waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie/thee of een heerlijk glas wijn.

INDELING
Hal met garderobe. Ruime woonkamer met plavuizen vloer, schuifpui en stookkanaal voorzien van houtkachel. Half open keuken met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met tuindeur, stortbak en wasmachine aansluiting. Drie slaapkamers waarvan één als werkkamer direct aan de tuin grenzend met openslaande terrasdeuren. Badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en wandcloset. Tweede badkamer is voorzien van douche, wastafel en 2e wandcloset.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1996. Perceel: ca. 1.100 m². Inhoud: ca. 455 m³. Woonoppervlakte: ca. 126 m². Verwarming: Nefit Topline (2007). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Bijdrage V.v.E: € 102,38 per maand. Energielabel: C.

lees meer +
€ 300.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Vordenseweg 6 H409 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    126 m²
  • Inhoud:
    455 m³