Vordenseweg 6, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht door Beltman Makelaars B.V.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

PERFECTE LIGGING IN HET GROEN!

Vrijstaande 4-persoons recreatiewoning met berging, houten tuinhuis en twee parkeerplekken. Goed onderhouden semibungalow met tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande terrasdeuren. Besloten tuin op het zuiden met veel privacy.
Niet op een park gelegen, doch aan een autoluwe zijtak naast bospark Ruighenrode. Alle faciliteiten van het bospark binnen handbereik. Groot bijkomend voordeel, weinig parklasten per maand en een eigen meter. 
Tegenover het uitgestrekte bosgebied gesitueerd met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Het gezellig stadscentrum van Lochem ligt op 3 kilometer afstand. Het is hier prachtig recreëren, omringd door het groen. 

PERCEEL
Achtertuin perfect op  de zon gesitueerd. Omringd door groen en hierdoor ook veel privacy. Meerdere terrassen, dus altijd een plekje om te genieten.
De buitenberging naast de voordeur is ook via binnen bereikbaar. Verder is er nog een houten tuinberging, ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap of voor uw fiets(en). Aan de voorzijde twee privé parkeerplekken op eigen terrein.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met erker en openslaande tuindeuren. Open keuken (merk Still, geplaatst in 2015) met 5-pits kookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met wasmachine-aansluiting en doorgang naar de buitenberging. Buitenberging met CV- ketel (bouwjaar 2021). 
De keuken en woonkamer zijn voorzien van een massief houten parketvloer. De overige ruimtes van een laminaatvloer. 

1e Verdieping: Overloop met werkplek. Twee ruime slaapkamers met bergruimte achter de schotten. Badkamer met inloopdouche, modern wastafelmeubel, 2e toilet en dakraam. 

Bouwjaar: 2001. Inhoud: ca. 330 m³. Woonoppervlakte: 88 m². Verwarming: Intergas CW5 HR-CV (2021). Isolatie: Volledig. Energielabel: B. 
Bijzonderheden: De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. VvE kosten: € 30,- per maand. Retributie: ca. € 200,- per jaar. Bijzonderheden: Geen parkbijdrage.

lees meer +
€ 250.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Vordenseweg 6 H618 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 250.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2001
  • Woonoppervlakte:
    88 m²
  • Inhoud:
    330 m³