van Hogendorplaan 33, LOCHEM

Van hogendorplaan 33 - Lochem

IDEALE GEZINSWONING OP LOOPAFSTAND VAN HET BOS

Aan prachtige laan gelegen, halfvrijstaande gezinswoning met brede oprit en vrijstaande garage. De woning is voorzien van een fraai ruimtelijk uitzicht richting de Johan de Wittlaan en heeft maar liefst 4 slaapkamers. Lichte woonkamer, dankzij de vele ramen en een werkkamer- of speelkamer aan de voorzijde geven de woning een ruimtelijk geheel. Gezellige, brede zij- en achtertuin met meerdere terrassen, hier kunt u heerlijk genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie. Verder is de woning voorzien van een kunststof dakkapel over bijna de gehele breedte van de woning, verrassend lage maandlasten dankzij de zonnepanelen en er is een provisiekelder. In kindvriendelijke, rustige buurt gelegen op loopafstand van de speeltuin en het bos. Op fietsafstand van (basis)scholen, supermarkten en het gezellige stadscentrum Lochem waar u van alle gemakken bent voorzien.

Ziet u zichzelf hier wel wonen? Bel dan snel voor een bezichtigingsafspraak!

Gezellige, besloten achtertuin welke fraai is aangelegd met meerdere terrassen, zodat u kunt genieten van zowel een zon- als schaduwplek. Brede oprit naar vrijstaande garage met een kantel- en tuindeur. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 384 m², heeft een speelgazon en is bovenal groen. Hier heeft u en eventuele kinderen voldoende ruimte.

Indeling:
Onderverdieping: provisiekelder, welke via de hal te bereiken is.
Begane grond: Overdekte entree. Hal met toegang naar provisiekelder. Toilet met wandcloset. L-vormige woonkamer met tuindeuren en werkplek- annex speelhoek. Dichte keuken met plavuizenvloer en vloerverwarming is voorzien van een granietenaanrechtblad, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De gehele begane grond is voorzien van een massief eiken parketvloer (m.u.v. de keuken).
1e verdieping: Overloop. Drie royale slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon. Ruime badkamer met bad, douche, wastafel, 2e wandcloset en vloerverwarming. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. Net als de begane grond is ook de verdieping voorzien van veel natuurlijk licht.
2e verdieping: Voorzolder met CV opstalplaats en omvormer van de zonnepanelen. Ruime 4e slaapkamer welke is voorzien van een wastafel. De kunststof dakkapel over bijna de gehele breedte geeft ruimte en licht. Door de nokverhoging is dit een volwaardige slaapkamer geworden.

Bouwjaar: 1960. Perceel: 384 m². Inhoud: ca. 470 m³. Woonoppervlakte: ca. 129 m².
Verwarming: HR-CV Bosch (±2014). Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie en gedeeltelijk dubbelglas.
Energielabel: C. Oplevering: 1e kwartaal 2021.

lees meer +
€ 295.000,-kosten koper
Brochure downloaden
van Hogendorplaan 33 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    129 m²
  • Perceeloppervlakte:
    384 m²
  • Inhoud:
    470 m³