Tusseler 36, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht door Beltman Makelaars B.V.
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

EIGENTIJDS AAN VOET VAN DE PAASCHBERG!

Uitgebouwde gezinswoning met dakkapel, 6 slaapkamers, oprit en garage. Royaal is deze woning zeker te noemen, mede dankzij de achteruitbouw, dakkapel, de lichte en ruime living en op de 6 slaapkamers op de verdiepingen. Ideaal voor bijvoorbeeld een groot- of samengesteld gezin. In de uitbouw is een prachtige woonkeuken (2022) gerealiseerd en doormiddel van de schuifpui haalt u binnen zo naar buiten en andersom.
De voor- en achtertuin zijn onder architectuur aangelegd en hebben een speelse indeling. Aan de voorzijde uitzicht op het gemeentelijk groen waardoor u veel privacy heeft in de woning.
Gelegen aan een autoluwe straat aan de voet van de Paaschberg, voor een wandeling loopt u zo het bos in. Hier kunt u genieten van de natuur.
Op een perfecte locatie met de basisschool en het stadscentrum van Lochem binnen handbereik.

PERCEEL
Aan de voorzijde diepe voortuin met zicht op het gemeentelijk groen. De achtertuin is fraai aangelegd met een speelse en moderne indeling. Hier kunt u genieten op meerdere terrassen en van elk seizoen van de diverse kleuren en planten.
De royale stenen garage biedt veel (berg)ruimte en is maar liefst 7 meter diep. Parkeren kan op eigen oprit en er is zelf gelegenheid om uw elektrische auto op te laden door middel van uw eigen oplaadpunt.
Kortom, hier kunt u optimaal genieten zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

INDELING
Onderverdieping: Vanuit de keuken te bereiken provisiekelder.

Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. L-vormige, lichte woonkamer met schouw, openhaard en visgraat parketvloer. Aangebouwde woonkeuken kookeiland met inductiekookplaat, (inbouw)afzuigkap, koelkast, stoomoven en vaatwasser, schuifpui en lichtkoepel.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamer waarvan één met vaste schuifkast. Ruime badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e wandcloset.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e Verdieping: Overloop met dakkapel, wasmachine- en drogeraansluiting en CV ketel. Drie slaapkamers waarvan één met dakkapel en twee met bergruimte achter het schot.
De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bouwjaar: 1978. Perceel: 286 m². Inhoud: ca. 545 m³. Woonoppervlakte: ca. 146 m².
Verwarming: Remeha HR-CV (2009). Isolatie: Dak-, muur- en gedeeltelijk vloer- en glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 435.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tusseler 36 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 435.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    286 m²
  • Inhoud:
    545 m³