Tusseler 32, LOCHEM

5 SLAAPKAMERS MET ZICHT OP HET BOS

Zeer fraai gelegen half vrijstaande gezinswoning met vrijstaande stenen garage, carport en eigen oprit. Complete gezinswoning met 5 (slaap)kamers, wat deze woning ideaal maakt voor een groot- of samengesteld gezin. Verder is de woning goed onderhouden en voorzien van o.a. 8 zonnepanelen, een kelder en dakkapel. De achtertuin is speels, gesitueerd op het westen en doordat u geen directe achterbuur heeft, geniet u hier in alle privacy. Grandioos uitzicht op tegenover gelegen plantsoen en de bosrand van de Paaschberg. Omringd door het groen en met de basisschool, speelveld en het centrum van Lochem binnen handbereik. Kortom, veel ruimte op een ultieme woonlocatie.

Oprit met voldoende parkeermogelijkheden voor uw auto(s) of bijvoorbeeld caravan/camper. Parkeren kan ook onder de glazen carport. Ruime, vrijstaande garage meer dan 7 meter lang.
Speelse achtertuin met hoogte verschillen, een gazon en een prachtige Kronkelhazelaar, waar de dieren gek op zijn.

Indeling:
Onderverdieping: Provisiekelder ca. 15 m² met verwarming en close in boiler.

Begane grond: Hal. Toilet met zwevend wandcloset en hoekfontein. Lichte, woonkamer met aan 3-zijde ramen en speksteenkachel. Open keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven magnetron, koelkast en apothekerskast. Bijkeuken met trap naar de kelder en tuindeur.
De begane grond is voorzien van een kurkvloer in tegelvorm.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en wastafel en één slaapkamer met deur naar het dakterras. Badkamer met ligbad, stoomcabine-douche, dubbele wastafelmeubel, 2e wandcloset en elektrische vloerverwarming.
Twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en één met vloerbedekking.

2e Verdieping: Overloop met CV ketel en zonneboiler. Twee extra (slaap)kamers beide met bergruimte en één met wasmachine aansluiting en wastafel.
De ene slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en de andere van een vinylvloer.

Bouwjaar: 1978. Perceel: 231 m². Inhoud: ca. 550 m³. Woonoppervlakte: ca. 147 m². Verwarming: Remeha HR-CV (2010) en 200 ltr zonneboiler.
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: B. Zonnepanelen: 8 stuks.

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tusseler 32 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    147 m²
  • Perceeloppervlakte:
    409 m²
  • Inhoud:
    550 m³