Tusseler 220, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht!
Lees hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

SPEELS MET VEEL RUIMTE
Vrijstaande en verrassende split level semibungalow met stenen (fietsen)berging en carport annex veranda. Deze gezinswoning met een zee aan ruimte (maar liefst 192 m² woonoppervlakte) is verdeeld over 3 etages en veelzijdig. Vanaf de entree bent u na een paar opwaartse treden op het ‘begane grond’ niveau met tuingerichte woonkamer voorzien van schuifpui en extra werk- annex slaapkamer. Een verdieping lager is een kantoor, slaapkamer, werkplaats en/of gastenruimte en een verdieping hoger twee ruime slaapkamers. Het geheel is goed verzorgd. Als vrijstaande woning geniet u van een tuin rondom met de achtertuin gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Er zijn meerdere terrassen en veel privacy. In gewilde woonwijk gelegen met de natuur op loopafstand dankzij het aangrenzende bos- en buitengebied van Lochem. Het stadscentrum met al haar voorzieningen is op fietsafstand. Kortom een heerlijke woonlocatie.

PERCEEL
Weelderige tuin met veel groen en veel privacy achter de woning. De tuin heeft veel planten die het gehele jaren bloeien en groeien, hierdoor geniet u elk seizoen van uw eigen tuin. Een verhoogd terras tegen de woning, welke ook via de schuifpui bereikbaar is.
Op het zonnige zuidwesten met ook voldoende schaduwplekken. U kunt ook onder de overkapping een beschut plekje vinden.

INDELING
Souterrain: Hal met vaste kastenwand en CV opstelplaats. Kantoor annex slaapkamer met kastenwand en berging annex inloopkast. Gang met vaste kast. Werkplaats/berging. Badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming. Wasruimte met wasmachine aansluiting en sauna.
Begane grond: Entree met trap naar de woonverdieping.
1e Verdieping: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer met schuifpui. Open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Binnenhal. Slaap- annex werkkamer voorzien van ruime inloopkast (mogelijkheid voor douchecel).
2e Verdieping: Overloop met dakraam. Twee ruime slaapkamers beide met bergruimte. Berging.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1975. Perceel: 515 m². Inhoud: ca. 725 m³. Woonoppervlakte: ca. 192 m².
Remeha HR-CV combiketel (2022). Dak- en gedeeltelijk glasisolatie. Energielabel: C.

lees meer +
€ 549.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tusseler 220 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    192 m²
  • Perceeloppervlakte:
    515 m²
  • Inhoud:
    725 m³