Tusseler 212, LOCHEM

SPEELSE & RUIME WONING IN GROENE OMGEVING
Twee-onder-één kap (gezins)woning met balkons, carport en vrijstaande, onder kelderde garage. Onder architectuur gebouwd met een speelse twist, kijk maar naar de uitstraling van de woning, de speelse trappen in de tuin en de woonkamer. Beneden een ruime living met een open keuken en een tuingerichte (zitkuil)-woonkamer. Geniet van het knisperen van de openhaard en het uitzicht op uw eigen tuin. Middels de spiltrap bereikt u de ruime verdieping waar maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer zijn. Op de 2e verdieping een ruime (berg)zolder. Dan door naar buiten, de achtertuin is vrij gelegen, u heeft geen directe inkijk van achterburen. Op het zonnige zuidwesten gesitueerd met voldoende schaduw. De riante vrijstaande garage welke geheel is onderkelderd is ideaal voor extra (berg)ruimte maar ook voor uw hobby. Sleutelt u graag aan uw auto(s)? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Ruime oprit en groene voortuin. In een ruim opgezette, rustige straat gelegen, aan de voet van de bosrijke Paaschberg. De natuur om de hoek, maar ook de gezelligheid o.a. het openluchttheater. Het stadscentrum biedt veel horeca, diverse winkels en supermarkten. Lochem heeft ook een NS station en schouwburg.

PERCEEL
Aan de voorzijde een groene voortuin en ruime oprit. Voldoende parkeerplaats op eigen terrein met zelfs een beschutte plek onder de carport. Vrijstaande royale garage met kelder en berging.
Keurige tuin met tegen de woning een (half)overdekt terras en een speelse trap. Veel groen in de tuin, gazon, blauwe regen en diverse bomen en struiken. Genieten kunt u ook op één van de balkons, maar dit is ook ideale plek om uw was te drogen.

INDELING
Begane grond: Overdekte entree. Hal. Toilet met fontein. Eetkamer en open keuken. Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, boiler en koelkast. Lichte woonkamer met houtkachel en tuindeur.

1e Verdieping: Overloop met vlizoluik. Vier slaapkamers waarvan drie met toegang tot het balkon en één met dakraam, wasmachine - en drogeraansluiting en bergruimte.
Ruime badkamer met hoekbad, douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.

2e Verdieping: Middels vlizotrap bergzolder bereikbaar. Ruime bergzolder met CV opstelling.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1975. Perceel: 435 m². Inhoud: ca. 545 m³. Woonoppervlakte: ca. 127 m².
Verwarming: Nefit HR CV Compact (2011). Isolatie: Gedeeltelijk glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 460.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tusseler 212 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 460.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    127 m²
  • Perceeloppervlakte:
    435 m²
  • Inhoud:
    545 m³