COVID-19

Tusseler 115, LOCHEM

Lochem - Tusselerstaete appartement 14

WONEN MET SERVICE EN ZORG, ZOALS HET U PAST!

In 2020 opgeleverd complex met 31 Staete-woningen van verschillende grootte en indeling. Verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met een schitterende, centrale hal annex ontmoetingsruimte. De appartementen hebben een minimaal woonoppervlakte van 80 m² met enkele varianten van respectievelijk 96 m² en 107 m². Alle 3-kamer appartementen zijn luxe ingericht, zeer hoogwaardig geïsoleerd en afgewerkt, tevens beschikt ieder appartement over een eigen terras of balkon van ca. 17 m². Voor actuele beschikbaarheid kunt u het beste contact met ons opnemen. Aangrenzend is Tusselerhof gevestigd, een zorglocatie voor mensen die intensievere zorg nodig hebben. In het sfeervolle grand café van Tusselerstaete kunnen bewoners elkaar ontmoeten, samen koffie drinken en van maaltijden genieten. Ook zijn er regelmatig culturele of recreatieve activiteiten.

Wilt u zelfstandig wonen en heeft u lichte zorgvraag waarbij u ondersteuning nodig heeft? Dan is dit appartement zeker wat voor u!

Indeling:
Op de begane grond, appartement 14: Hal. Modern toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met deur naar het terras. Open keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, ingebouwde combimagnetron en koelkast. Twee slaapkamers waarvan één ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer is royaal en voorzien van een douchehoek, wastafel en 2e wandcloset. Inpandige berging met wasmachine aansluiting.

Instapklaar: nieuwe PVC vloer / wanden glad / gordijnrails, overname prijs: € 4.500,-

OVER TUSSELERSTAETE
Tusselerstaete is gesitueerd op een parkachtig terrein in een prachtig pand, met de Paaschberg en met het oude centrum van Lochem nabij.

OVER LOCHEM
Lochem heeft veel natuur en is rijk aan geschiedenis. Aan monumenten en religieuze gebouwen is geen gebrek.
Lochem heeft vele soorten natuurgebieden en heeft prachtige omgeving. Ook zijn er veel historische bezienswaardigheden, authentieke boerderijen, musea en levendige dorpskernen wisselen elkaar af.

EEN AANTAL FACILITEITEN:
- Besloten tuin en terras in het groen
- Beleefruimtes
- Ontmoetingsruimte Atrium
- Activiteitenprogramma
- Grand café
Kortom, een fijne plek om te wonen!

Kenmerken: Bouwjaar: 2020. Woonoppervlakte: ca. 83 m².
Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.
LET OP: zorgindicatie is verplicht.

Kosten per maand:
Huurprijs: € 1.301,26.
Servicekosten: € 255,-.
Dienstenpakket € 596,- (1 persoon) of € 939,- (2 personen).

Meer informatie of een bezichtiging? Bel met Beltman Makelaars: 0573-432 432.

lees meer +
Brochure downloaden
Tusseler 115 A14 - LOCHEM
Kenmerken
 • Overdracht
 • € 1.301,- PER_MAAND
 • Status:
  beschikbaar
 • Aanvaarding:
  direct
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2020
 • Woonoppervlakte:
  83 m²
 • Inhoud:
  318 m³