Tramstraat 51, LOCHEM

Tramstraat 51 - Lochem

HALFVRIJSTAAND NABIJ STADSCENTRUM

Half vrijstaande woning met luxe vrijstaande garage met bergzolder, veranda en riante achtertuin. De woning is voorzien van een badkamer op de begane grond en twee ruime slaapkamers op de verdieping. De garage is voorzien van spouwmuren, een gaskachel, inspectieput, de mogelijkheid tot een toilet en een bergzolder. Deze woning biedt vele mogelijkheden voor wonen en werken aan huis of is ideaal geschikt voor een hobbyist. Onder de aangebouwde veranda kunt u heerlijk van uw eigen tuin genieten. De royale achtertuin is maar liefst 40 meter diep en gesitueerd op het Zuidwesten. Aan de voorzijde een eigen oprit met plek voor twee auto’s. De woning ligt centraal ten opzichte van het centrum, supermarkt, (basis)scholen en het buitengebied. Rivier de Berkel ligt om de hoek en biedt met een wandeling heerlijke ontspanning.

Verrassend ruime en besloten achtertuin, uniek nabij het stadscentrum. Door de perfecte zonligging op het Zuidwesten, is er altijd een zon- of schaduwplek te vinden. Achterin de tuin is er een moestuin met (broei)kas aanwezig, dus ideaal voor bijvoorbeeld de tuinliefhebber. Onder de aangebouwde overkapping kunt u in alle privacy genieten van zicht op eigen tuin.

Royale vrijstaande garage, welke is voorzien van betonnen vloer, inspectieput, gaskachel en spouwmuren. Een toilet behoort ook tot de mogelijkheden. De ruime bergzolder is middels een vaste trap te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Hal met plavuizenvloer. Lichte woonkamer met vele raampartijen, en een vaste kast. Woonkeuken met 5-pits gaskookplaat, combi- magnetron, koelkast en plavuizenvloer. Ruime badkamer met hoekbad, wastafelmeubel en douche. Binnenhal met wasmachine- en drogeraansluiting. Toilet met fontein. Schuur met tuindeur.
1e verdieping: Overloop. Twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien van een dakkapel en één van een dakraam. Gehele bovenverdieping voorzien van vaste kastenwand en bergschotten.

Bouwjaar: ±1915. Perceel: 470 m². Inhoud: ca. 357 m³. Woonoppervlakte: ca. 85 m². Externe bergruimte: ca. 72 m².
Verwarming: HR-CV Remeha (2006). Isolatie: Dak-, muur- en dubbel glas. Energielabel: F (voorlopig).

lees meer +
€ 259.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tramstraat 51 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 259.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1915
  • Woonoppervlakte:
    86 m²
  • Perceeloppervlakte:
    470 m²
  • Inhoud:
    357 m³