Tramstraat 49, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht!
Leess hier de beoordeling van de verkoper over onze dienstverlening.

VRIJSTAAND MET DIEPE TUIN
Vrijstaande 60-er jaren woning met balkon, vrijstaande garage en royale veranda (ruim 30 m²). Deze intern sobere woning verdient een actualisatie slag, maar beschikt over voldoende aansprekende punten. Zo kijkt de lichte, doorzon kamer met aansluitend een veranda (over de gehele achtergevel) uit over de eigen achtertuin. De veranda kan ook ideaal dienen als basis voor een riante uitbouw. Daarnaast is er nog een traditionele provisiekelder en zijn er op de verdieping drie slaapkamers. Het perceel is bijna 1.000 m² groot en ligt perfect op het zonnige zuidwesten. De achtertuin is ongeveer 40(!) meter diep en biedt een legio aan mogelijkheden. Momenteel is er een groot gazon met achterin plaats voor een moestuin (of een zwembad). Voldoende ruimte en vrijheid om te genieten. Aan de toegangsweg naar het centrum van Lochem met directe uitloop naar de stad Lochem en riviertje de Berkel. Aan de voorzijde levendigheid en aan de achterzijde privacy in eigen tuin.

PERCEEL
Middels de oprit bereikt u de stenen garage. De garage biedt de ideale ruimte voor een hobby, motor of gewoon als schuur. Op de oprit de mogelijkheid om uw auto te parkeren.
Aan de achterkant van de woning een verrassend diepe achtertuin met tegen de woning een overkapping. De overkapping heeft een lichtkoepel en aan de zijkant een raam tegen de wind.
De tuin is keurig onderhouden en voorzien van een gezond gazon.
Helemaal achterin de voormalige moestuin waar veel vroeger veel groente heeft gegroeid. De tuin biedt verder privacy en een beschutte plek.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. Lichte woonkamer met schouw en vaste kast. Keuken voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser boiler, koelkast, oven en tuindeur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers alle met vaste kast(en) en één met balkon. Eenvoudige badkamer met douche, wasmachineaansluiting en wastafel.
2e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar bergzolder (half bevloerd) met CV opstelling.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1960. Perceel: 980 m². Inhoud: ca. 455 m³. Woonoppervlakte: ca. 102 m².
Verwarming: Nefit Topline (2011). Isolatie: Dubbel glas. Energielabel: C.

lees meer +
€ 450.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Tramstraat 49 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    980 m²
  • Inhoud:
    455 m³