Torenmolenlaan 48, LOCHEM

GASLOOS WONEN IN RUIM OPGEZETTE WIJK!

Royale 2^1 kapwoning (‘vlinderwoning’) met inpandige garage en overkapping. Gasloos wonen met energielabel A en de optimale isolatie maken dat u lage maandelijkse energielasten heeft. Comfortabel met vloer- en wandverwarming. Ruime woning met de leefkeuken aan de voorzijde gesitueerd en de woonkamer tuingericht. Dankzij de schuifpui haalt u buiten naar binnen en andersom. Brede achtertuin met speelse indeling en een overkapping tegen de woning gebouwd, waar een heerlijk zitje aanwezig is op het terras. De woning is voorzien van vier slaapkamers en een nette badkamer op de verdieping(en).
Aan de rand van de Molengronden gelegen in gewilde, ruim opgezette woonwijk. Perfect gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de snelweg. Op fietsafstand van het Lochemse stadscentrum, diverse (basis)scholen, sportaccommodaties, de middelbare school en de schouwburg.

PERCEEL
Verzorgde tuin met speelse indeling, een gazon, zitjes en een haag rondom. Privacy in uw tuin doordat er geen directe inkijk van de achterburen. Altijd een beschut en droog plekje om te zitten onder de veranda. De veranda is voorzien van solartubes, voor extra licht. Achterin de tuin is er altijd een plekje om van de zon te genieten.
Aan de voorzijde heeft u parkeerruimte voor twee auto’s op eigen terrein en is de inpandige garage bereikbaar middels de openslaande deuren. De garage is ook vanuit de achtertuin en de hal bereikbaar.

INDELING
Begane grond: Hal. Toilet met wandcloset en fontein. Tuingerichte woonkamer voorzien van schuifpui. Woonkeuken met inductie kookplaat, afzuigkap, Amerikaanse koelkast, vaatwasser en oven.
De begane grond is voorzien van een PVC vloer en van vloer- en wandverwarming. De ramen in de keuken zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met luxe inloopkast en één met toegang tot het balkon. Toilet met wandcloset. Badkamer met bad, douche en wastafel.
De verdieping is volledig voorzien van een nieuwe PVC vloer.

2e Verdieping: Ruime voorzolder met bergruimte achter de schotten. Vierde slaapkamer met inbouwkast.

Bouwjaar: 1998. Perceel: 354 m². Inhoud: ca. 585 m³. Woonoppervlakte: ca. 155 m². Verwarming: Stadsverwarming (1998).
Warm water: Boiler (2017). Isolatie: Volledig geïsoleerd. Energielabel: A.

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Torenmolenlaan 48 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    155 m²
  • Perceeloppervlakte:
    354 m²
  • Inhoud:
    585 m³