Torenmolenlaan 47, LOCHEM

Lochem - Torenmolenlaan 47

RUIMTELIJKE 'EYECATCHER'

Uitgebouwd, vrijstaand herenhuis met koperen dak, inpandige garage en oprit. Licht en royaal zijn de kernwoorden bij deze gezinsvilla, dankzij de vele raampartijen rondom en 5(!) slaapkamers, alsmede een extra bergzolder. Comfortabel wonen dankzij optimale isolatie, gasloos en compleet voorzien van zowel vloer- als wandverwarming, helemaal van deze tijd. Een uitgelezen kans voor een groot- of samengesteld gezin en/of bewoners die behoefte hebben aan veel ruimte om thuis te kunnen werken. De achtertuin is perfect op het Zuiden gesitueerd, fraai aangelegd en voorzien van meerdere (schaduw) terrassen en waterornament.
Ruimtelijk op de hoek in gewilde, kindvriendelijke woonwijk ‘De Molengronden’ gelegen met perfecte uitrijmogelijkheden en fietsafstand van diverse basisscholen, middelbare school, sportaccommodaties en het Lochemse stadscentrum.

Oprit met plek voor 2 auto’s naast elkaar en toegang tot de garage. Sfeervol en fraai aangelegde achtertuin met diverse bomen, terrassen, waterornament en in de hoek een overkapping. De achtertuin is voorzien van tuinverlichting en diverse elektrische aansluitpunten.

Indeling:
Begane grond: Centrale hal met trapkast en toegang naar de inpandige garage. Toilet met wandcloset en fontein. Uitgebouwde, woonkamer met schuifpui naar achtertuin, werkhoek en speelse erker. Straatgerichte woonkeuken met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Garage met tuindeur en dubbele garagedeuren. De begane grond (exclusief garage) is voorzien van een marmerenvloer met vloerverwarming.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met vaste (inloop)kast. Basic badkamer met douche, ligbad en wastafel. Separaat 2e wandcloset.
2e Verdieping: Overloop. Twee slaapkamers waarvan één met toegang tot het dakterras. Wasruimte met wasmachine aansluiting en technische ruimte.
Zolder: Bergzolder over het gehele huisoppervlak te bereiken middels vlizotrap.

Bouwjaar: 1998. Perceel: 378 m². Inhoud: ca. 740 m³. Woonoppervlakte: ca. 181 m². Verwarming: Siebel Eltron warmtepomp (1998).
Isolatie: Volledig. Energielabel: A. Bijzonderheden: 18 zonnepanelen en stadsverwarming.

lees meer +
€ 549.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Torenmolenlaan 47 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 549.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    181 m²
  • Perceeloppervlakte:
    378 m²
  • Inhoud:
    740 m³