Torenmolenlaan 108, LOCHEM

GELIJKVLOERS AAN DE BEEK!
Vrijstaande gezinswoning met inpandige garage annex berging en carport. Deze woning is compleet geïsoleerd en rondom voorzien van kunststof kozijnen. In totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers waarbij het volledige woongenot (slaap- en badkamer) gelijkvloers is, ideaal en levensloopbestendig.
De overzichtelijke tuin welke over de gehele breedte aan de achterzijde aan de beek grenst die de vrijstaande villa's van het Watermoleneiland en de Torenmolenlaan van elkaar scheidt. Een volgroeide achtertuin met meerdere, zonrijke terrassen. Het biedt een rustige en ontspannen buitenruimte waar men kan genieten van de natuurlijke omgeving. Het huis ligt aan de lommerijke en breed opgezette Torenmolenlaan nabij alle uitvalswegen van de stad Lochem. Een aantrekkelijke en rustige woonomgeving.

PERCEEL
Aan de voorzijde beschikt de oprit over twee parkeerplaatsen waarvan één overdekt (carport) en is er ook nog de mogelijkheid om een auto binnen te zetten in de garage/berging. De tuin is rondom aangelegd en goed verzorgd. Direct tegen de achtergevel is een groot terras op het noordwesten gesitueerd met zomers de middag- en avondzon. Daarnaast is er een tweede terras met altijd een plekje in de zon. De achterlangs gelegen beek is middels een stenen trap te bereiken. Het tuinhuis is ideaal voor bijvoorbeeld uw tuinkussens en/of klein gereedschap.

INDELING
Begane grond: Ruimtelijke entree met plavuizenvloer en vide. Toilet met wandcloset en fontein. Tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer. Badkamer met douche en wastafelmeubel.
Woonkamer met laminaatvloer en schuifpui naar de achtertuin. Half open keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en plavuizenvloer. Ruime bijkeuken met tuindeur en doorloop naar inpandige garage, de bijkeuken is middels een deur verbonden met de keuken. Garage annex berging met tuindeur, sectionaaldeur, verwarming en plavuizenvloer.

1e Verdieping: Overloop. Vier (slaap)kamers waarvan één met CV opstelplaats en alle met bergruimte achter het knieschot. Tweede, ruime badkamer met bad, douche, wastafel en wandcloset.
Gehele verdieping voorzien van vloerbedekking.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1994. Perceel: 601 m². Inhoud: ca. 595 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m².
Nefit HR-CV combiketel (2014). Volledig geïsoleerd. Energielabel: B.

lees meer +
€ 598.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Torenmolenlaan 108 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 598.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    150 m²
  • Perceeloppervlakte:
    601 m²
  • Inhoud:
    595 m³