Stiggoor 4, LOCHEM

Deze woning is succesvol verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren. 

UITGEBOUWDE GEZINSWONING!

Uitgebouwd, half vrijstaand woonhuis met inpandige berging, carport en dakterras. Degelijke gezinswoning, voorzien van volledige isolatie en verrassend ruim van binnen. De woning biedt verder een tuingerichte woonkamer welke is uitgebouwd en drie volwaardige slaapkamers, met de mogelijkheid voor een vierde (slaap)kamer op de zolder. De achtertuin geeft privacy dankzij geen directe ‘achterbuur’, is besloten en gesitueerd op het Zuiden. Genieten kan ook van het avondzonnetje op het dakterras aan de achterzijde. Parkeren kan op uw eigen oprit onder de carport aan de voorzijde.

De woning is gelegen in de gewilde woonwijk ‘Stiggoor’, tussen de Berkel en het stadscentrum. Wandel naar het gezellige centrum, het mooie buitengebied of langs de Berkel, mogelijkheden volop. De eventuele (klein)kinderen weten de speeltuin vast ook snel te vinden.

Verzorgde achtertuin op het zonnige Zuiden met diverse struiken en bomen. Vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui in de tuin en kunt u genieten op het terras van een kopje koffie en het zonnetje. De achtertuin is ca. 7 meter diep en biedt veel mogelijkheden. Het dakterras is vanuit de slaapkamer bereikbaar, ook op het Zuiden gesitueerd en is maar liefst ca. 12 m² groot.

Indeling:
Begane grond: Hal met trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Uitgebouwde woonkamer met parketvloer en schuifpui. Open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, boiler, combimagnetron, granieten aanrechtblad en koelkast. Inpandige berging met wasmachine aansluiting en tuindeur.
1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers waarvan één met toegang tot het dakterras. Ruime badkamer met bad, douche, wastafel en 2e wandcloset. De verdieping is voorzien van vloerbedekking.
2e Verdieping: Ruime bergzolder met Velux dakraam, wastafel, CV ketel en bergruimte. De 2e verdieping is eveneens voorzien van vloerbedekking.

Bouwjaar: 1985. Perceel: 246 m². Inhoud: ca. 515 m³. Woonoppervlakte: ca. 132 m².
Verwarming: Nefit HR-CV (2002). Isolatie: Volledig. Energielabel: C.

lees meer +
€ 390.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Stiggoor 4 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 390.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    132 m²
  • Perceeloppervlakte:
    246 m²
  • Inhoud:
    515 m³