Stiggoor 22, LOCHEM

OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM, DE LOCHEMSE BERG & RIVIER DE BERKEL
Uitstekend onderhouden verzorgde, half vrijstaande gezinswoning met inpandige berging, carport en prachtige tuin. Het aansprekende woonoppervlakte van ca. 148m2 komt mede door de royale uitbouw (ca. 4,50 meter) op de begane grond. De zeer lichte tuingerichte woonkamer biedt 365 dagen per jaar een grandioos uitzicht op de fraai aangelegde tuin, welk direct te bereiken is via de tuindeur en/of schuifpui. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 5 slaapkamers. Met gedeeltelijke vloerverwarming, airco, 16 zonnepanelen en een energielabel A is deze woning klaar voor de toekomst. Het perceel is maar liefst 544 m2 en heeft een diepe achtertuin op het zuidwesten. Fraai aangelegd, kleurrijke borders, vijverpartij, pergola, gazon, meerdere terrassen en elektrisch zonnescherm biedt een oase van privacy en rust. De rustige en ruim opgezette woonwijk Stiggoor is zeer geliefd dankzij de centrale ligging tegen het gezellige centrum van Lochem en op loopafstand van rivier de Berkel en het bosrijke buitengebied en in directe omgeving van kinderopvang, scholen en openbaar vervoer. Een woonlocatie waar je u tegen zegt. Wacht niet en plan een afspraak om het zelf te ervaren.

PERCEEL
Aan de voorzijde bevindt zich een onderhoudsarme voortuin met diverse bomen en heeft uitzicht op de speelweide. Het oprit en carport biedt ruimte voor 3 auto’s. Aan de achterzijde geeft de royale tuin veel vrijheid en privacy door het vrije uitzicht. Met zijn diepte geeft het u de ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtig aangelegde en onderhouden buitenruimte. Het tuinhuis is beschikbaar om uw tuingereedschap in op te bergen. Deze tuin biedt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierige buitenervaring. Wil je de rust opzoeken, buiten je eigen achtertuin? Je fietst of wandelt binnen no-time het buitengebied in!

INDELING
Begane grond: Uitgebouwde hal en trapkast. Toilet met wandcloset en fontein. Hal en toilet hebben vloerverwarming. De uitgebouwde tuingerichte ruime woonkamer met gestuct plafond heeft een massieve parketvloer, gas sfeerhaard, tuindeur en een schuifpui. De op maat gemaakte computerhoek heeft een ruim bladgedeelte om aan te werken of te lezen. De half open Siematic keuken is voorzien van vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, grillplaat, wokbrander, heteluchtoven, stoomoven en koelkast en heeft een marmeren vloer met vloerverwarming,. Deze keuken heeft voldoende kast- en werkruimte. Hier kun je heerlijk ontbijten of bijvoorbeeld gezellig tafelen terwijl er gekookt wordt.De wasruimte, voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting, heeft veel daglicht door de solartube. Berging (ongeïsoleerd) met vaste kasten en uitstortgootsteen.
1e verdieping: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer, één kamer voorzien van wastafel en één beschikt over een kastenwand v.v. schuifdeuren. Geheel betegelde badkamer voorzien van bad, ruime douche, twee wastafels, badkamermeubel en een 2e wandcloset.
2e verdieping: Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping en geeft toegang tot twee slaapkamers, beide voorzien van dakraam en airco. Tevens is in beide kamers extra bergruimte aanwezig. Kastruimte voor HR CV combiketel uit 2020.

KENMERKEN
Bouwjaar: 1985 Perceel: 544 m². Inhoud: ca. 565 m³. Woonoppervlakte: ca. 148 m².
HR-CV combiketel (2020). Volledig geïsoleerd. Energielabel: A en 16 zonnepanelen

lees meer +
€ 475.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Stiggoor 22 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    148 m²
  • Perceeloppervlakte:
    544 m²
  • Inhoud:
    565 m³