Schweitzerweg 55, LOCHEM

Lochem - Schweitzerweg 55

HEERLIJK WONEN IN GROENE OMGEVING!

Ruime, helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage en carport gelegen in autoluwe, groen woonerf. Goed onderhouden en comfortabele gezinswoning met spekstenen houtkachel, speels balkon aan voor en achterzijde en maar liefst 5 slaapkamers. Privacy volle achtertuin voorzien van sfeervolle hoekjes met veel groen. Het bos- weidegebied op loopafstand gelegen, waar u heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of fietsen. Voor kinderen zijn er ook nog een 2 speeltuinen om de hoek. Aan de voorzijde van de woning vrij uitzicht en op loopafstand van diverse scholen en het gezellige stadscentrum van Lochem.
Lochem is een leuke stad met diverse supermarkten, sportclubs, de schouwburg, een zwembad en een oud centrum met leuke winkels en horeca, hier is altijd wat te beleven. De snelweg A1 is binnen een kwartier te bereiken.

De achtertuin is op het Noorden gesitueerd en biedt veel groen en privacy. De achtertuin is speels ingedeeld en voorzien van een vijver en fruitbomen. Er is altijd wel een fijn plekje te vinden, waar u in zowel de zon- als de schaduw kunt genieten.
Aan de voorzijde groen uitzicht en uw auto kunt u zowel op de oprit als onder de carport parkeren.
De garage is voorzien van een wasmachine aansluiting, krachtstroom, een betonnen gevlinderde vloer, nieuwe achterpui met dubbel glas en het dak is recent vernieuwd (2019).

Indeling:
Begane grond: Hal. Toilet met fontein. L-vormige woonkamer met spekstenenhoutkachel, laminaatvloer en terrasdeur naar de achtertuin. Half open keuken (2018) voorzien van 5-pits inductiekookplaat, combi-oven, kookeiland, vaatwasser, koelkast en vriezer.
1e Verdieping: Overloop met inbouwkast. 3 ruime slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloer en balkondeur. Zowel aan de voor- als achtergevel van de woning bevindt zich een balkon over de gehele breedte van de woning. Badkamer met toilet, douche, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting.
2e Verdieping: Via vaste trap te bereiken overloop. De zolder is voorzien van twee ruime slaapkamers beide met ingebouwde kastruimtes, CV opstalplaats en Velux kantel-dakramen met zonwering. Via deze kamers is er toegang tot ruime extra berging. Één van de slaapkamers is voorzien van een vast bureau en de andere van een bedstee.


Bouwjaar: 1975. Perceel: 241 m². Inhoud: ca. 555 m³. Woonoppervlakte: ca. 146 m².
Verwarming: Nefit Ecomline (2006). Isolatie: dak-, muurisolatie en dubbel glas. Energielabel: B.

lees meer +
€ 339.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Schweitzerweg 55 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 339.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1975
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    241 m²
  • Inhoud:
    555 m³