Rozenweg 15, LOCHEM

Deze woning is reeds verkocht.
Lees hier hoe de verkoper onze dienstverlening heeft ervaren.

SPEELSE INDELING ZOWEL BINNEN ALS BUITEN!

Half vrijstaande, uitgebouwde gezinswoning met aangebouwde berging en multifunctioneel bijgebouw voorzien van eigen pantry en toilet, ideaal als thuiswerkplek, bed & breakfast of salon. Dankzij de aangebouwde keuken biedt de woning twee afsluitbare ruimten op de begane grond. Een aangenaam hoog plafond, grotendeels kunststof kozijnen en twee badkamers maken de eigenheid compleet. De verzorgde achtertuin is diep en biedt met twee veranda’s altijd een zon- of schaduwplekje.
Op loopafstand van het Lochemse stadscentrum met alle faciliteiten binnen handbereik, een aangename woonlocatie in “oud” Lochem.

Ook het roer omgooien? Dan bent u bij nummer 15 aan het juiste adres.

Fraai aangelegde achtertuin op het Noordoosten met een strak, diagonaal lijnenspel. Verhoogde borders, een pergola en mooie sierbestrating maken het helemaal af.
Direct vanuit de keuken is één van de veranda’s (ca. 20 m²) te bereiken. Het multifunctionele bijgebouw staat achterop het perceel.

Indeling:
Begane grond: Hal met trapkast. Sfeervolle, ruime L-vormige woonkamer met stookkanaal. Woonkeuken voorzien van diverse voorzieningen, vaste kast met CV ketel, schuifdeur naar de woonkamer en tuindeur. Badkamer met douche, wastafel, toilet en urinoir.
De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer waarbij de keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
1e Verdieping: Compacte overloop. Drie slaapkamers alle met vaste kast(en). Luxe, tweede badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, 2e wandcloset en vloerverwarming.
Bijgebouw: Vrijstaande schuur gebouwd uit betonelementen, verbouwd tot gastenruimte met veranda. Ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld schoonheidssalon, kapsalon of thuiswerkplek. Het verblijf is voorzien van isolatie, PVC vloer, toilet en een keukenblok(je) met spoelbak.

Bouwjaar: 1900. Perceel: 327 m². Inhoud: ca. 450 m³. Woonoppervlakte: ca. 123 m².
Verwarming: Nefit HR-CV combiketel (1999). Isolatie: Glas-, plafond- en grotendeels vloer. Energielabel: D.

lees meer +
€ 329.000,-kosten koper
Brochure downloaden
Rozenweg 15 - LOCHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 329.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    in overleg
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1900
  • Woonoppervlakte:
    123 m²
  • Perceeloppervlakte:
    327 m²
  • Inhoud:
    450 m³